Přejít na obsah

brzdy


Laky30

Doporučené příspěvky

Mám Octáviu I a po výmene zadného brzdového valčeku / bubon/ je brzdenie slabé a brzdový pedál má dlhý mŕtvy chod /cca 4 cm/ a aš potom skoro na spodku nad podlahou začína brzdenie ktoré je riadne a to tak že brzdia všetky štyri kolesá naraz ale dosť slabo, avšak ABS sa zopne pri prudkom brzdení. Po výmene valčeka brzdy odvzdušnené v servise Škoda z dôvodu ABS. Prosím o radu čo môže byť zlé v systéme. Pred výmenou valčeka/ ktorý začal tiecť/ brzdy fungovali riadne, to je že pedál začinal reagovať a tiež brzdy hneď pri miernom zošlapnutí.. Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, k tejto veci by som sa pridal aj ja tiež mi na prvé zošliapnutie ide pedál nízko a brzdí to slapšie, na druhý krát to brzdí ovela razantnejšie. Kapalina menená v Škoda servise, tak že zavzdušnené to nie je a robí to aj po výmene brzdového obloženia /OII, 1,9 Tdi/.

Ďakujem za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemusí se propadávat až dolu při prvním sešlápnutí se gumičky roztáhnou a při druhým sešlápnutí už tlak nepropustí tak se nepropadává a má i kratší chod.A nebo je to špatně odvzdušněný tím druhým našlápnutím to trochu stlačíš. Jinak uOII se pedál když stojíš a máš zatženou ručku a stojíš na brzdě pomalu propadá až dolu ale za jízdy drží ptal jsem se několika lidí a těm se to chová taky tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...