nohic Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Caf. V posledni dobe se mi zdalo, opet, ze mam vuli v rizeni, tak jsem dneska zajel na geometrii. Jakmile mi to zvedli na rampe, hned se prislo na to, ze mam opet vuli v LP kole - horizontalne i vertikalne. Tesne po lete lonskeho roku jsem nechal menit predni loziska za FAG, protoze od LP se ozyva uz hrozny zvuk OK, loziska vymeneny, ale asi po dvou tydnech jsem prisel na to, ze LP kolo ma tu jiz zminovanou vuli, tak jsem dotahnul sroub na lozisku (byl lehce uvolnen). No, jenze dnes, kdy jsem byl na geometrii, tak sroub byl opet lehce uvolneny a tak mi ho dotahli, poradne, pry na neco 220 Nm se to ma dotahnout [nevim :/]. Myslite, ze problem je nejde jinde, ze lozistko bylo opet lehce uvolnene? Myslite, ze jsem to asi tenkrat po vymene loziska dotahnul lehce? Nebo to dela neco jineho? Tehlice? PS: mam meneny pred pul rokem obe tycky rizeni + cepy rizeni. Silentbloky ramen jsou OK. Geometrie je ted OK. PPS: muze byt FAG lozisko spatny od vyroby? Me se nezda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 1. Březen 2010 Sdílet Vloženo 1. Březen 2010 Tak,ložisko se dotahuje na 250Nm pak se povolí o 360 stupňů pak se přítáhne 50Nm a dotáhne o 90 stupňů,to je postup.A dá se nová matice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 2. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2010 Tak,ložisko se dotahuje na 250Nm pak se povolí o 360 stupňů pak se přítáhne 50Nm a dotáhne o 90 stupňů,to je postup.A dá se nová matice. Jo to vim, ale to zatim problem neresi. Zatim to kolo je v pohode. Me zajima, jestli se s tim taky nekdo nesetkal a jestli se nekdo nesetkal s tim, ze mel spatny lozisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 8. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Nikdo nic? Zadny dalsi tip nebo podobna zkusenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 8. Březen 2010 Sdílet Vloženo 8. Březen 2010 Jestli že bylo ložisko špatně dotažený,nebo špatně nalisovaný tak odejde klidně po týdnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nohic Vloženo 9. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2010 Jestli že bylo ložisko špatně dotažený,nebo špatně nalisovaný tak odejde klidně po týdnu. no tak to je na prdel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.