Přejít na obsah

Jak na lakování vozidla.


Kandys

Doporučené příspěvky

Zdravim všechny škodováky. Potřeboval bych poradit s jednou věcí. Venku začíná bejt pěkný počasí a já bych se chtěl pustit do stříkání karosérie. Chtěl bych prspektivě si musim mojí R-136ku nastříkat sám. Všude kam přídu tak chtěj buďto hříšný peníze nebo se jim nelíbí že je kastle bez podvozku. Mohli by jste mi prosím poradit jak na to? Co mam požít jako kontrolní nástřik aby mi vylezli všechny nerovnosti na kastli. Mam použít plnič nebo stačí základní barva?

Všem děkuji za odpověď.

Kdyžtak pište i na ICQ 586-159-485

post-44677-1267628910,5019_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno tak to ste asi ještě nebyly tady v Mostě. Když sem objížděl lakovny a viděl sem v čem se v dnešní době stříkaj auta tak sem se zhrozil div mi nevypadli oči. V dnešní době stříká asi každej kdo může. neřikam že to sou všichni nějaký packalové ale už podle toho v čem ten dotyčnej stříká si člověk udělaá nějakou představu o jeho práci. Neni problém narazit na lakáru kterej stříká v obyčejný dvojgaráži a má tam nejmíň 5 cm stojatý vody. A takovej člověk si za celolak řekne klidně i 35 000,-. :feve:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...