PROCHY603 Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 603- proč tě tak trápí tak ta duplicita ,neumíš hledat? Tu najdes odpoved preco ma trapi DUPLICITA. LINK: http://forum.skodahome.cz/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 15. leden 2012 Sdílet Vloženo 15. leden 2012 Ja mam ty zarovky v aute uz dvoje, zadny strach. Jestli chces, vyfotim ti krabicku, na zimu je vyndavam, protoze davam zarovky s nadechem do zluta. A jak rikam, rok fakt nevydrzely. Ano chcem. Vyfot mi krabicku. Este mi prezrad preco menis ziarovky na zimu?? NBR svietia dobre-SUPER aj v zime. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 17. leden 2012 Sdílet Vloženo 17. leden 2012 (editace) Menim je, aby se meli hloupi na co ptat, vis? Na tvoji otazku jsem uz odpovedel v mym predeslym prispevku. Pokud si myslis, ze NBR sviti super i za deste, tak zkus nekdy vyzkouset taky jiny zarovky. Napriklad Hyper Yellow od NOKYA, pokud to na tebe neni moc drahy. Editováno: 18. leden 2012, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 HOUMIK: Fakt logicka a rozumna a inteligentna odpoved preco menis tie ziarovky. Neboj na tie NOKYA ziarovky mam este 25 USD. cca 23euro. Teraz pouzivam Philips DIAMOND vision su drahsie jak tie NOKYA. LINK: http://www.ebay.com.au/itm/Philips-Diamond-Vision-H4-5000K-headlight-bulbs-12342-9003-HB2-light-beam-/170762352403?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item27c23ab713 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 18. leden 2012 Sdílet Vloženo 18. leden 2012 Svítí ty Diamondy opravdu tak modře jak na tom obrázku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 HOUMIK: Fakt logicka a rozumna a inteligentna odpoved preco menis tie ziarovky. Tak ja mel za to, ze alespon kousek inteligence v tobe zustal, abych ti nemusel vsechno vypisovat. Ale bohuzel... Omyl. S jakyma zarovkama uvidis lip za horsiho pocasi? S "bilyma" NBP nebo s tema HY? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 20. leden 2012 Sdílet Vloženo 20. leden 2012 HOUMIK: Nemam problem s NBR svietia super aj ked je dazd,snezenie. Treba navstivit ocneho ked dobre nevidis a nie davat NOKYA ziarovky. Ano viem ze zlte svetlo je lepsie do hmly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlacek Vloženo 22. leden 2012 Sdílet Vloženo 22. leden 2012 pochybuju ze ty philips diamond vision 5000k maj homologaci pro nase silnice ,jelikoz je nemaj ani v nabidce na strankach philipsu :-) a zminovane zarovky OSRAM NIGHT BREAKER PLUS H4 me vydrzeli pul roku,pak odesla jedna a dalsi den druha.tak sem tam vratil h4 tesla ktere tam uz byli pri koupi a drzi do dnes a to uz tam jsou 5 let a jak dlouho tam byli pred koupi auta netusim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Únor 2012 Sdílet Vloženo 6. Únor 2012 Menim je, aby se meli hloupi na co ptat, vis? Na tvoji otazku jsem uz odpovedel v mym predeslym prispevku. Pokud si myslis, ze NBR sviti super i za deste, tak zkus nekdy vyzkouset taky jiny zarovky. Napriklad Hyper Yellow od NOKYA, pokud to na tebe neni moc drahy. HOUMIK: Tu mas par fotiek ktore ziarovky som vyskusal v autach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 28. Březen 2012 Sdílet Vloženo 28. Březen 2012 Mno tak tahle diskuze o duplicitě je mazec. Bohužel u tohoto admina nechápu stížnosti a mazání příspěvků ve více vláknech. Lepší se nehádat, nejhorší je srážka s blbcem a ještě horší s blbcem, co dostal funkci... Jinak diskuze ala mně to vydrželo rok, mně jenom půl roku je dost zcestná. Každej z vás za tu dobu najede jinej počet km, takže tahle informace je k ničemu a pochybuju, že by se žárovka mohla zkazit jako ovoce... Ty fotky tady nahoře mi taky přijdou divný. V jednom balení 2 různý žárovky, co to je ? Já už taky vyzkoušl snad vše, co je na českém trhu a došel sem k závěru, že toto je neřešitelný problém. Žádný H4 nebudou svítit bíle, dobře a budou mít homologaci. Blue vision/Cool blue rozdíl pouze v ceně jinak výkon stejný a i ty nesvítěj bíle. S těma žárovkama, co maj komplet sytě modrý baňky za deště neuvidíte vůbec nic a NB PLUS maj zas na potkavačky žlutý světlo. Sice maj opravdu vyšší svit, ale ta životnost stále neni dobrá. HID je prasárna. Takže můj závěr - teď to zkousnu (zima NB+ zbytek roku PBV) a na dalšim autě už budou origo xenony...asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.