sobik Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Mne to robí to isté, ale len do chvíle ked prepnem na LPG (pri prekročení cca 2200 ot/min), potom je to v pohode aj napriek studenému motoru. Bol som aj na VAG a nič sme nenašli. Takže uvedený problém by som pripísal dátam v RJ, ale ruku do ohňa by som za to nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Normální by to ještě mohlo bejt u mpi 50kw, kde na takovej konstručně postarší motor je šílené množství elektroniky. A to je prosím ťa čo za blud? Elektronika komunikuje so snímačmi a akčnými členmi. A tie sú principiálne rovnaké u všetkých motorov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanka Vloženo 18. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2006 No já mám 1,9 SDI a taky mi to dělá, při studeném motoru při rozjezdu. A ještě vám povím, co se mi stalo. Koupil jsem auto už rok staré. Kdoví, co za sajrajt tam tankovali, ale někdy při rychlosti nad 100 km/hod mi vynechal motor. To se mi stalo několikrát a jednou když jsem zastavil na semaforu, motor chcípnul a konec. Odtlačili jsme to z křižovatky a sháněli pomoc, ale sežeňte něco v neděli k večeru, v zimě, při - 15 stupních. Tak jsem volal asistenční službu, naložili mě a hledali jsme, kam to sundat. Ikdyž v servisech měli napsaný nepřetržitý provoz, nikde nikdo nebyl. Nakonec mě složili v jednom dvorku. V pondělí mě odtáhli na laně do servisu. Tam měřili, zkoušeli, nic nenašli. Tak mě odtáhli domů. Otevřel jsem nádrž, vytankoval obsah, vytřel, vymontoval to zařízení se sítkem, vyfoukal sítko - bylo totálně neprůchodné, dal zpátky a pak to bylo dobré. Byl jsem pak v červnu na dovolené v Chorvatsku, auto ani neškytlo. Pak jsem další dva roky jezdil bez problémů, až teď mám ty problémy s elektrikou, jak popisuju v jiném tématu. Už jsem měl řadu aut, ale takové problémy, jako mám teď s Fábií, jsem ještě nezažil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 To FenderStrat: Nemůže být problém ve snímači polohy plynového pedálu? Že by vlivem nečistoty nebo špatného kontaktu na odporové dráze občas špatně snímal polohu plynového pedálu? Je fakt, že jsou tam snímače dva a když jeden přestane fungovat, tak to hlásí závadu a pokud se vysype i ten druhý, tak to napevno nastaví 1500 otáček na dojetí. No pokud by zazlobil jen občas tak by se to třeba mohlo podobně projevovat - ale jsem laik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feryn- Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 mel sem neco podobneho, a vyresila to vymena svicek, zkus si zkontrolovat svicky, jestli ti to jakoby cuka tak by to tema svickama byt mohlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Feryn- Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 (editace) nebo ten filtr? Editováno: 20. Listopad 2006, autor: Feryn- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miluk Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 mel sem neco podobneho, a vyresila to vymena svicek, zkus si zkontrolovat svicky, jestli ti to jakoby cuka tak by to tema svickama byt mohlo... Taky to muze byt vadnyma kabelama ke svickam. Na 16V mi to pri zaberu obcas cukalo a nekdy vybec netahlo. VAG hlasil obcasne vypadky zapalovani 2. valce. Po vymene kabelu OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 ake to mate rocniki fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek.me Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 Taky mám takovej problém u 1,4 50kw, při jízdě třeba do kopce s přidáváním plynu auto normálně zrychluje, ale když plyn nepatrně povolím auto citelně zrychlí. Nechápu to, je to jako by tam šlo něčeho moc a nebo naopak málo. Vag nic nehlásí,svíčky a vzduch filtr měněnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 27. leden 2011 Sdílet Vloženo 27. leden 2011 aha, to tiez poznam! ;-) pri predbiehani pridat plyn a malinko povolit. auto zrychluje potom citelne lepsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polakrgs Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 Pedálem to nebude ...kdyby to byl tak hned se rosvítí EPC a auto nepojede nebo jen volnoběh nebo nouzový rezim. V pedále jsou dva protiběžné potenciometry které se navzájem kontrolují - bezpečnost ! ...ale pro jistotu se přes vag nechá provést kontrola chodu potenciometrů pedálu a škrtící klapky - skupina 62 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polakrgs Vloženo 28. leden 2011 Sdílet Vloženo 28. leden 2011 nemáte problém jako já " stálou chybu " ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.