RichardD Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Zdravím přátelé. Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s přiděláním pádel do OII FL DSG a jaká je cena takové srandy. A taky mě zajímá zda lze MF volant z OII MR2010 s pádly přidělat i na OII MR2006 DSG kterou mám já a na kolik by to vyšlo? Díky moc PS: hledat jsem tu na fóru, protože se mi zdálo, že jsem tu někdy něco podobného četl, ale nenašel jsem nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peťas-RS Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Podle všeho ano, " vwberni " si to tam dodělával, napiš mu ,on ti určitě řekne co tam měnil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alwe Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 Dorabal som a mozem povedat, ze je to perfektna vec, ktora sa za tie peniaze oplati.Mam tiez MR 06 DSG a vsetko funguje ako ma s Columbusom a hlasovym ovladanim.Potrebujes iba novu podvolantovku, RS FL volant a spravne to nakodovat.Montaz cca na max.2 hod.To radenie pod volantom vyuzijes max. 2-3krat za mesiac.Ale ten komfort toho volantu je niekde inde ako toho stareho!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 10. Březen 2010 Sdílet Vloženo 10. Březen 2010 (editace) Zdravím přátelé. Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s přiděláním pádel do OII FL DSG a jaká je cena takové srandy. A taky mě zajímá zda lze MF volant z OII MR2010 s pádly přidělat i na OII MR2006 DSG kterou mám já a na kolik by to vyšlo? Díky moc PS: hledat jsem tu na fóru, protože se mi zdálo, že jsem tu někdy něco podobného četl, ale nenašel jsem nic DSG v OII nemám, ale v predFL OII oživiť FL multifunkčný volant na 100% nejde. Tak sa obávam, či aj to radenie pôjde spraviť? Editováno: 10. Březen 2010, autor: Diamant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 A to vis jak ze nejde..? Ja zase vim ze jde.... potrebujes volant, podvolantovku CH, kabelovy svazek volantu a nakodovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alwe Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 Dorabal som a vsetko funguje na 100% ako ma.Akurat som lenivy radit pod volantom, ked tam mam DSG, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barborik.m Vloženo 24. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2011 Dorabal som a vsetko funguje na 100% ako ma.Akurat som lenivy radit pod volantom, ked tam mam DSG, Zdravím, můžu vědět na kolik to příjde? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pETe Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 Zdravím, když již se tady to téma objevilo, tak se zeptám na něco, co mě napadlo... Mám volant s pádlama v autě s manuálem, nedali by se ty páčky využít k ovládání i něčeho jiného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.