Radek Obadal Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 někdy mi začne na zadních dveřích cvakat central jakoby se pořád otvíral čím to může být?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 pomalu se s tebou loučí,to samé mi ted dělá taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 11. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 jako central nebo mechanika dveří??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 11. Březen 2010 Sdílet Vloženo 11. Březen 2010 zámek s centrálem,začíná to tak že v něm jen cvaká bud při odemčení na dálku,nebo i při zastrčení klíče do zapalování,pak občas zavře a občas ne,a pak už třeba se ani nehne.ja to řeším výměnou celého kusu,použitý díl zámku s centrálem se dá pořídit za 300kč na aukru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 (editace) dneska jsem zjistil, že mi nejdou zamčít jen jedny LZ dveře. Kolík centrálu je pořád nahoře, centrál ani ve dveřích neklape jak u ostatních dveří. Když kolík rukou zamáčknu, tak dveře zamču, ale odemčít jdou jen mechanicky za páčku. Jde ty jedny dveře nějak spravit nebo stačí vyměnit zámek s centrálem u těch dveří? koukám, že tady jeden kus mají http://www.aukro.cz/item958964683_skoda_octavia_i_zamek_dveri_l_z_tichy.html jde to vyměnit lehce? Editováno: 16. Březen 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardac Vloženo 16. Březen 2010 Sdílet Vloženo 16. Březen 2010 dneska jsem zjistil, že mi nejdou zamčít jen jedny LZ dveře. Kolík centrálu je pořád nahoře, centrál ani ve dveřích neklape jak u ostatních dveří. Když kolík rukou zamáčknu, tak dveře zamču, ale odemčít jdou jen mechanicky za páčku. Jde ty jedny dveře nějak spravit nebo stačí vyměnit zámek s centrálem u těch dveří? koukám, že tady jeden kus mají http://www.aukro.cz/item958964683_skoda_octavia_i_zamek_dveri_l_z_tichy.html jde to vyměnit lehce? Ide to opravit. Najskor si myslim,ze to bude mikrospinac v zamku.http://skodaoctavia.cz/Interiernavody/Mikrospinac-zamku.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 (editace) jen bych dodal, že dneska už nejdou dveře otevřít vůbec, jsou stále zamčený a navíc nefunguje ani el. stahování okna těchto dveří. Je to tedy ten mikrospínač nebo je tam nějaký špatný el. kontakt. Editováno: 24. Březen 2010, autor: Iguka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Máš uhnité kabely sloupek - dveře. Já četl a hledal a ejhle, bylo to jak zde píšou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 asi jo čoveče, dneska jsem zahejbal kabelama mezi sloupkem a dveřma, a ejhle najednou otvírat dveře jdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 asi jo čoveče, dneska jsem zahejbal kabelama mezi sloupkem a dveřma, a ejhle najednou otvírat dveře jdou. Od toho jsme tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 2. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 jenže mě cvakají obě zadní dveře je ot možné aby to bylo jak píšete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 jenže mě cvakají obě zadní dveře je ot možné aby to bylo jak píšete? trochu víc mi popiš problém,jestli máš zamykání na dálku,jestli jí používáš a jestli ti ve dveřích zacvaká když otevřeš dálkou a taky jestli ti zacvaká ve dveřích když zastrčíš klíček do spínačky a otočíš na polohu 1.a jestli ti občas zámek vynechá tj:zamkneš dálkou a dveře se nezavřou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Jen k mému problému, odkryl jsem dnes u zadních dveří tu gumu od kabelů a nestačil jsem se divit. Čtyři dráty byly načatý a jeden úplně utržený. Navíc mi to začalo jiskřit, tak jsem hned odpojil baterku a všechny dráty zaizoloval, spojil. Už to fachá, jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 2. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2010 tak už mi vůbec nejde zamknout na dálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 4. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2010 (editace) pojistka č.14 výměna a vše OK Editováno: 4. Květen 2010, autor: Radek Obadal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 (editace) Takže už to šlape? Editováno: 5. Květen 2010, autor: herrkomisar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 5. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 šlape ale nevím jestli to zase bude cvakat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.