kamikaze 1 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 Mam problem dnes jsem jel trochu svižněji z autem a po chvilce mi začla svítit kontrolka oleje prijel jsem domu a koukam pod autem kaluž oleje a celej motor zašvihanej nedávno bylo čištěné turbo šlape dobrře auto jde pekně do zátahu tak nevím co se stalo prosím pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 13. Březen 2010 Sdílet Vloženo 13. Březen 2010 JAk chceš pomoct? To přece dá rozum, že ti nikdo neporadí. Vždyť to nevidíme. Musíš sundat spodní kryt pod motorem a podívat se.To může být proražená vana , nebo spoustu jiných důvodů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stofane Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 Ja by som povedal, že to bude slabo dotiahnutá trubka prívodu oleja k turbu, mne sa to takisto stalo, treba na to zbrúsenú "17"......potom ti to tečie na poloos.......a rozhadzuje ti to po motore....neupresnil si či máš zaolejovaný motor odspodu, alebo z boku, z vrchu......skús najprv trubku, keď si mal dole turbo........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 17. Březen 2010 Sdílet Vloženo 17. Březen 2010 taky jsem řešil po opravě turba ten samý problén---a byla to špatně dotažená hadice. Tak snad to bude stejné i u tebe-pak už se nabízí horší varianty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.