Květen 11, 200619 r Čemu se pěkně prosím říká těhlice? Tehlice je ta sranda, na ktery mas brzdovy celisti a kolo, proste celej ten kus, ve kterym je i lozisko a chycenej tlumic, strucne receno
Květen 11, 200619 r Autor Jo, díky moc, probíraly jsme to v práci a ani vyučenej automechanik nevěděl co to je.
Květen 12, 200619 r Čemu se pěkně prosím říká těhlice? Tehlice je ta sranda, na ktery mas brzdovy celisti a kolo, proste celej ten kus, ve kterym je i lozisko a chycenej tlumic, strucne receno Nejsem žádnej Einstein, ale to, co popisuješ, je náboj. Těhlice se aspoň u Laguny říkalo tyčkám od stabilizátoru. U Octy se o tom mluvilo jako o kostech, to jsou takový krátký tyčky z jedný strany přidělaný k tlumiči a z tý druhý právě ke stabíku. Pomáhá to při jízdě hlavně v zatáčkách, že vlastně odlehčený kolo se tímto přitláčí k vozovce. Ufff.
Květen 12, 200619 r havrda napsal: Čemu se pěkně prosím říká těhlice? Podle mě, je těhlice pozice č 8 označená šipkou na tomto obr. z etky Upraveno Prosinec 12, 20195 r od Milan II
Květen 16, 200619 r Kua a čemu se potom říká náboj? Děkuji. Náboj kola: součástka číslo 14...........
Srpen 28, 200916 r Máte někdo zkušenost s těhlicema made in china, např. http://www.cc-autodily.cz/hlava-loz-cepu-leva-3_3.html
Srpen 7, 201312 r Pánové prosím o radu budu měnit levou těhlici na mé 1,6 75kw 1J0407255N.Mám možnost za dobrou cenu těhlici z označením 1J0407255AG ,ale ta je na 2,0 88kw. Je možná záměna ?
Srpen 8, 201312 r Podle etky je to jasné,nicméně mám tu těhlici v ruce a při zběžném změření různých roztečí a šířek se zdá být ok,ale riskovat nebudu dám tam to co tam patřít,ale spíš mě šlo o to jestli někdo neskoušel podobnou záměnu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.