lukas.novot Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 POtřebuji poradit se zapojení tohoto radia do octavie dodávaný kabel ISO je jen pro napájení nikoli pro repro jaký iso kabel koupit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 ...na kabelu od rádia musí být jak napájecí tak i reproduktorová část ISO konektoru...jiná varianta není... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 19. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Tak už vím kde je chyba původní majitel měl repráky zapojeny přes zesilovač. Radio jsem zkusil alespon zapnout a asi po 2 min. byla zadní čast uplně vřelá nedalo se udržet v ruce . Je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 ...to potom vysvětluje absenci reproduktorového konektoru...a pokud měl reproduktory zapojené na externí zesilovač tak původní kabeláž od autorádia je někde bokem...protože kabely od zesilovače k repro jsou taženy jiné než origo. ...takže...vše rozdělat...na repro připojit původní kabely...orig. ISO tam snad nechal...to hřátí autorádia může způsobovat, že se ti některý kabel kostří...bude tam asi nějaký chaoz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 ...to potom vysvětluje absenci reproduktorového konektoru...a pokud měl reproduktory zapojené na externí zesilovač tak původní kabeláž od autorádia je někde bokem...protože kabely od zesilovače k repro jsou taženy jiné než origo. ...takže...vše rozdělat...na repro připojit původní kabely...orig. ISO tam snad nechal...to hřátí autorádia může způsobovat, že se ti některý kabel kostří...bude tam asi nějaký chaoz... Koupil jsem novy iso kabel origo alpine a zapojil . Zadní část se furt nějak přehřívá. Nemůže to být třeba přehozením kabelů v reproduktorech. např. do zadních reproduktorů vedou dvě koncovky(ISO)repro hraje i na jednu tuto koncovku ta druhá samostatně nefunguje , nemůže to být prohozeno? K čemu jsou tam dvě koncovky? Výškáče ve dveřích mám odpojeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 nemam spatne napojeno iso ? prikladam me schema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.novot Vloženo 20. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 nemam spatne napojeno iso ? prikladam me schema ted jsme zkousel, kdyz vytahnu klic a znovu zapnu ulozene radiA jsou pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 ...musíš zaměnit konektory 4 a 7 na napájecím ISO...to je to co jsem ti popisoval v SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crros Vloženo 17. Květen 2010 Sdílet Vloženo 17. Květen 2010 Chtěl bych si toto autoradio pořídit, je s ním nějaký problém u montáže na O1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonyk02 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Crros- žádný problém není se zapojením, možná jen zde zminovaný s prhozením drátů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 ä tento problém není problémem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRN1 Vloženo 19. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2011 Mě to rádio taky topí ale hraje takže to neřeším. Zajímalo by mě pánové jestli jste někdo rozchodil ztmívání aby se to sesinchronizovalo s palubní deskou na konektoru auta je na to vývod a rádio ho taky má, nicméně to nefunguje. dá se to ztlumit i ručně ale pořád to svítí nějak moc. někde tu na fóru jsem narazil na někoho kdo to řešil ale nemůžu to najít. Za případné rady dík. Franta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.