emzetak Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Neví někdo jak moc složitý je tento úkon? Myslím že drží jen na 2 šroubech + táhlo k naklápění lopatek. Dělal to už někdo? Díky za radu Vláďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Drží na dvou matkách a segerce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emzetak Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Zkusim to napojit k PC a kámoš mi říkal že to může být i ten ventil N75 pač my to nechodí do nouzáku pořát a pak až bych zkusil sundat tu regulaci, ale jinak děkuji za pomac Vláďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 24. Březen 2010 Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 Ty regulace jsou zrádne. Někdy drhnou jen občas, nebo jen studené a také jen za tepla. Nejlepší je sundat tu baňku a zahýbat, musí jít velmi zlehka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emzetak Vloženo 24. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2010 A myslíš že to pude dobře dolu? Hlavně sem zvědav na tu segrovku a jak jí sundam, přístup asi nic moc není když jsem na to koukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 25. Březen 2010 Sdílet Vloženo 25. Březen 2010 Pro mě je to brnkačka :-) , těžko říct jak jsi zručný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emzetak Vloženo 26. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2010 Ttak jsem automechanik, ale nikdy jsem to nedělal, spíš jen benzínové motory :-) já se jen bojim, aby sem ty šrouby nežvejknul nebo něco takového a asi ze spoda se tam dostanu nejlípe ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Já dělám vše zhora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emzetak Vloženo 28. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 Nějak extra jsem se po tom ještě nepídil ale jednu matku ujsem viděl co to drží a ségrovku taky, jakmile mi to připojí na PC a budeto tou regulací tak jí jdu sundat a zkusit, rozhýbat :-) je pak na to nějakej fífl aby zase nezarezla? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.