anry Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 Přestaly mi svítit na RS levé parkovačky, v předu i v zadu, pojistka je ok a žárovky taky ok. Nemáte někdo schéma zapojení, nebo nevíte kde hledat chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 22. Březen 2010 Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 poistku odmeraj, urcite je to v nej. nestaci to pozriet vizualne, bud ju odmeraj alebo nahrad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 22. Březen 2010 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2010 pojistka vyměněna, vyzkoušena na prave straně kde funguje jak má, ale leva strana nesvítí. je tam někde krpa za pojistkou. nemáte to schéma, někdo? z pojistky do vede do relátka, nebo kam?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Také mi zhasla levá strana, vyměnil jsem vypínač a už to zas funguje. Zkus páčku (levou směrovku) bez zapalování, jestli svítí, bude to vypínačem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janečka V. Vloženo 28. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2010 Také mi zhasla levá strana, vyměnil jsem vypínač a už to zas funguje. Zkus páčku (levou směrovku) bez zapalování, jestli svítí, bude to vypínačem. Překontroluj konektory . Před týdnem stejné - opraveno v servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagr Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 Ahoj, mám problém s Fabii od ženy. Nesvítí jí levé přední a ani levé zadní obrysové světlo. Co jsem zjistil, je, že nepřichází napětí do pojistky (34). Předpokládal jsem, že je tam nějaké relé, ale to jsem ani v návodech nenašel. Prosím za nakopnutí co mám kde hledat :-) Jedná se o Fabii Combi 1,9 TDi RV 2006. Děkuji :-) Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 22. Červen 2012 Sdílet Vloženo 22. Červen 2012 A zo spínača svetiel napätie na obrysky ide? Obrysky nie sú spínané cez žiadne relátko, ani dokonca stretávacie ani diaľkové svetlá. Zvykne odpáliť kontakty na tom spínači. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 Na FI 1.4 44 kW mi přestala svítit levá parkovačka, ale jen přední. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Červený drát není prostupný, jen ať nenatáhnu drát a pak někdo napíše že je to jen nějaká blbost, děkují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 BoBo vymeň žiarovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2012 (editace) Ha Ha že si mi neřekl ať tam dám svíčku. Já jen jestli to někomu třeba neudělal nějaký studený spoj. Editováno: 28. Listopad 2012, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.