alesbrno Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Nemůžete někdo popsat, jak se dají demontovat kliky dveří? Nějakej blb mi zase vypáčil zámek a už je to potřetí. Tak už to mám dost poškrábaný a chtěl bych to vyměnit. Nebo mi poraďte kolik můžu dostat za zastřelení toho ... když jsem ještě nebyl trestanej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 viz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 25. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Octavia a Fabia je stejná??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobocop Vloženo 25. Květen 2006 Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 netrestaný, úmyselná vražda, okolo 10 - 15 rokov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 25. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2006 Tak to asi není (skupina F) ochrana života, zdraví a majetku že? A já myslel že auto je můj majetek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 S tim nic nenaděláš, dneska si půjdeš sednout i za to, když zmrzačíš parchanta, kterej Ti lez do domu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 To je fakt. V sobotu jsem opravil zámek po vylomení a nechal jsem rovnou nalakovat kliky do barvy auta. Včera to asi někoho s...o že jsem si to už opravil tak mi to zase vylomil. Parkuju ve středu Brna a už mě to fakt unavuje. A to mě ještě v sobotu buzeroval nějakej cucák od policajtů, že jestli je to auto moje když se hrabu v zámku. Ale jak padne tma tak už tam žádnej není. ( jedině na koních a vždy ve dvou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 To ti někdo jen vylamuje zámky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 29. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Vylomí zámek, podívá se po autě a jde. Nic tam nenechávám. Ale stejně je to láká. Už jsem nechával i otevřenou skříňku aby viděl, že tam opravdu nic není, ale nic. Taky moc nechápu, že to auto ani nepípne. Možná je to i tím, že bydlím na ulici, kde je velice početná menšina. Ale aspoň jsou tak šikovní, že neponičí nic jiného. Minulej týden v Bystrci v Brně někdo za noc vybral dvanáct auto. Různé značky a šlo jen o radia. A někdy když se vracím pozdě večer domů a předtím pršelo, tak je vidět jak všechna auta na ulici mají utřený kousek okna jak se někdo díval co je uvnitř. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 No, to je v tahu, by mě zajímalo, jestli tam vlezou, ikdyž je třeba vycvaklý panel od rádia a jdou tedy jen po rádíích..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 30. Květen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Vlezou do všech. Už ví, že někteří nechávají panel v autě. Tak to prubnou všude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tompo Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 No to je hezký....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Jo, Brno je Brno... Ja bydlim v baraku na Lesne, ale prestoze je tu vetsinou celkem klid, tak brachovi uz ukradli radio vymlacenim okna a mne se nejaka mrdka snazila dostat do auta durch zamek, coz se ovsem nezadarilo. Beztak jsem tam nic nenechaval. U souseda byli ovsem ti stejni zmetci uspesnejsi... Ted mam Octavku a zadni zamek jsem tam sice nechal, ale eliminoval a ted se chystam vyrusit ten posledni-ridicuv. Prave mi lakuji zaslepky a zitra si to jedu nechat namontovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Červen 2006 Sdílet Vloženo 2. Červen 2006 Možná je to i tím, že bydlím na ulici, kde je velice početná menšina. Na Bratislavské...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesbrno Vloženo 5. Červen 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 Ne, ale je to jen kousek. Na Vlhké . Jo a Spidi, máš u mě ještě ten plast pod přední nárazním jestli chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Pokouším se rozebrat zámek u řidiče, ale v jeho vyjmutí mi brání lanko na otvírání klikou! Jak se dá to lanko uvolnit, abych mohl vytáhnout ten zámek? Díky za rady.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Je na té klice zaháklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 U Octy je to stejný http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=91 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 7. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2006 Díky pánové! Už jsem to demontoval! Ten kolíček, která je tam zaháklý se nějak vzepřel a nešlo otvírat! Už je to v pohodě! Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 6. Duben 2007 Sdílet Vloženo 6. Duben 2007 Ahoj, mám takový problém, mám Octavii rv.99 už s malou kaplí, dovoz ze zahraničí (Rakousko). Chtěl bych vyměnit kliky za stříbrné ale mám problém s demontáží. Slyšel jsem že se to sundává tak že se první povolí dva Torx šrouby které jsou v čele dveří. Dostat se k nim prý dá vyvrtanými dírami. Jenže... Mám v tom čele dveří pouze jeden otvor nikoli dva, jak mi bylo původně řečeno a torx mi tam žádný nesedí. Ten šroub není moc dobře vidět, ale otvor pro "šroubovák" má kulatý tvar a na šroubu je napsáno BUFO 10.9. Nevíte někdo prosím jak na to? Hledal jsem to tu, ale nic co by mi to ujasnilo jsem nenašel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 (editace) Ahoj, mám takový problém, mám Octavii rv.99 už s malou kaplí, dovoz ze zahraničí (Rakousko). Chtěl bych vyměnit kliky za stříbrné ale mám problém s demontáží. Slyšel jsem že se to sundává tak že se první povolí dva Torx šrouby které jsou v čele dveří. Dostat se k nim prý dá vyvrtanými dírami. Jenže... Mám v tom čele dveří pouze jeden otvor nikoli dva, jak mi bylo původně řečeno a torx mi tam žádný nesedí. Ten šroub není moc dobře vidět, ale otvor pro "šroubovák" má kulatý tvar a na šroubu je napsáno BUFO 10.9. Nevíte někdo prosím jak na to? Hledal jsem to tu, ale nic co by mi to ujasnilo jsem nenašel. Zdrarec, dvě zaslepené dírky jsou až u novějších O I. 99 má jednu ! Já na ten šroub koupil šroubovák torx T20, musíš ho trochu povolit a při povolování je lepší jako trochu podržet kliku - podržet v otevřeném stavu ! A pak už jen vysuneš zámek/záslepku , potom vyhákneš lanko a klika je venku! Při zpětné montáži nech lanko volněji moc ho nenápínej, řešilo se to tu, pak nejdou otevřít dveře z venku!! Editováno: 8. Duben 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 (editace) tady návod... Editováno: 8. Duben 2007, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 úplně perfektní!!! Díky moc, ráno se na to vrhnu, potom napíšu jak to dopadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 8. Duben 2007 Sdílet Vloženo 8. Duben 2007 Dělal jsem to večer a je to pohoda, když už se ví co a jak. Nedávno mi nešly otevřít dveře a tak už jsem poučený a výměna kliky je otázka chviličky. Opravdu stačí držet kliku nadoraz otevřenou a točit a točit. Ten odpor je opravdu cítít. Povolí se záslepka a zároveň se zaaretuje vnitřní mechanismus. Po nasazení všeho zpět povolit kliku a utahovat šroubek. Je slyšet cvaknutí, tím se povolí mechanismus a potom už se to jen dotáhne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 9. Duben 2007 Sdílet Vloženo 9. Duben 2007 Tak už to mám hotové... Po Vašich radách to byla vážně sranda! Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.