Přejít na obsah

Znaky Skoda na disky


Cjoctavian

Doporučené příspěvky

Ja za seba hovorim, ze som mal presne tie (na povrchu bol priesvitny gel). Vyzerali vyborne - na nerozoznanie od orginalnych. Lepil som ich na odmastene hlinikove znaky Dezent, ale aj pri tej najvacsej snahe ich dokonale prilepit, sa vzdy po chvilke podvihli okraje nalepky (asi 0,5 - 1 mm). Este uvazujem, ze tie stare odlepene samolepky prilepim sekundovym lepidlom lol

PS:vsimnite si tie svetle okraje nalepky - to je to odlepovanie okamzite po nalepeni :feve: Na porovnanie je vedla aj orginalny znak Skoda...

post-10844-1275043355,6524_thumb.jpg

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ono by okraje "pojistit" vteřiňákem nebo epoxiodem asi nebyl špatnej nápad (možná celou plochu), jestli to lamino ochrání plochu proti poškrábání... Nebo tomu rozumím špatně - odlepuje se nálepka z plastové krytky nebo se rozlepuje nálepka "po vrstvách"?

BTW Tyhle kola jsem chtěl původně... :palec2:

Editováno: , autor: virtual
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dodo: jj přesně tyhle mám.

Středy jsem pořádně odmastil toulenem a po 2 měsících se nikde nic neodlepuje a držej jak přibitý. A to auto myju v myčce a nebo doma wapkou.

U OI se mi u originálních kol loga na po pár umytí v myčce poškodily - sloupla se z nich taková slída

post-32633-1275045474,3186_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ked pozeram na fotku, tak nemame rovnake, moje boli zospodu ako keby chromovane a po nalepeni boli na nerozoznanie od orginal znakov ;)

Virtual: Odlepuje sa nalepka z krytky Dezent. Hned pocas lepenia som to skusal poistit sekundakom, ale sekundak sa mi jednoducho nedal tak presne davkovat ako som si myslel...Teraz neviem, ci si na zimu necham znaky Dezent, alebo to prilepim sekundakom - co samozrejme nenavratne pospini povodne leskle hlinikove znaky Dezent :help:

Inac tieto Dezent RE som nevyberal ani tak podla vzhladu, ale podla nejnizsej hmotnosti (v danej cenovej kategorii):)

Editováno: , autor: Cjoctavian
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teraz neviem, ci si na zimu necham znaky Dezent, alebo to prilepim sekundakom - co samozrejme nenavratne pospini povodne leskle hlinikove znaky Dezent

Přiznám se, že jsem myslel, že původní znak se odstranil. Pokud např. ta 3D nálepka vypadá dobře, je laminovaná, bylo by asi nejlepší pořídit druhou sadu kratek Dezent, odstranit znak a přilepit nálepku přímo na plast. Pak bych věřil, že to něco vydrží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...