KOKI323 Vloženo 27. Březen 2010 Sdílet Vloženo 27. Březen 2010 (editace) Zdravím všechny, potřebuji poradit: zhoršilo se startováni, je to jedno jestli za tepla nebo studena, klíček musím déle přidržet motor jako by chtěl i nechtěl chytnout, zvuk jako kdyby chytli dva nebo jen tři válce, pak to nakonec chytne občas jde z výfuku bíly kouř a jde hodně cítit po benzínu, někdy jsem musel i dokonce i když mě to bolelo déle přidržet klíček a šlapnout na plyn aby to chytlo. Je sice pravda že tuhle závadu pozoruji od koupi auta, zhruba před rokem, ale udělalo to jen 1 x za měsíc, jinak potom v pohodě Byly vyměněný všechny filtry a svíčky, teď jsem byl v servisu na diagnostice událo to zdroj poruchy 17704P1296, chyba byla zmazána a došlo k nastavení klapky, vydrželo to 10 startu a je to tu zas Potřebuji poradit jestli jste se nesetkali u tohoto motoru s tímto problémem, moc to nechci dávat do servisu vymění mi půl auta a bude to stejné.......je mi jasné že asi něco odešlo a nebo odcházi....všem moc dopředu děkujíííííí Dnes jsem to napojil na vaga a hodilo mi to dálší chyby: 16502 P0118 16804 P0420 17704 P1296 ta byla stejná i z minula Editováno: 28. Březen 2010, autor: KOKI323 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.