PeWe Vloženo 30. Březen 2010 Sdílet Vloženo 30. Březen 2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat , dle dílenské příručky se po montáži řídící jednotky 1C0909601C (po reaktivaci ,je chyba 65535) zpět do auta má nejprve zapnout zapalování a až poté připojit kostřící kabel baterie . Zdá se mi to trošku divné ,ale nejspíš bych měl DP věřit . Tak mi to radši potvrďte , ať není průser na n-tou ..... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 V mé dílenské příručce nic takového po výměně řídící jednotky nepíšou. Zapalování se zapíná podle příručky po výměně vypínače airbagů spolujezdce. Nepřehlédl ses? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeWe Vloženo 1. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Už to mám po kupě a složené , nechal jsem to vyplé při připojení kostry. . Právě že čistě u návodu demontáže řj to není, ale všeobecně kapitola 69-3 strana dvě je napsáno cituji . Dal jsem nato že u kapitoly o řj to není tak jsem to nezapínal. " Před započetím všech prací na systému airbagu musí být odpojen kostřicí kabel akumulátoru. Po odpojení akumulátoru je potřebná prodleva 1 minuta. Při připojování systému airbag na zdroj napětí musí být zapnuto zapalování a ve vnitřním prostoru vozidla se nesmí nacházet žádná osoba. " Téma možno LOCK and DELETE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirecoslav Vloženo 28. Duben 2010 Sdílet Vloženo 28. Duben 2010 (editace) Kde nájdem RJ bagov? Na octe som ju našiel v stredovom tuneli pri plynovom pedáli, ale na Fabii je niekde inde, ale kde... Editováno: 30. Duben 2010, autor: mirecoslav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivomb Vloženo 30. Duben 2010 Sdílet Vloženo 30. Duben 2010 Podobne, niekde je tu i obr., na zaciatku stred. tunela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.