Aritma0266 Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Potřebuji poradit, mám O2 face se základní anténou pouze pro rádio. Nechal jsem si dodělat rádio Bolero a HF GSM III. Na rádiu i na GSM III mám strašně špatný příjem. Asi bude potřebovat dodělat nová anténa, ale radil jsem se už v několika servisech a pokaždé mi říkají něco úplně jiného. Potřebuji poradit, jak to řešit, resp. kdyby mi to někdo za slušnou cenu udělal. Díky moc. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Pri dorábke niekto niečo zmrvil. Ako prvé by som preveril, či sú správne zapojené anténne konektory pod stropom. Prípadne by som premeral káble a pozrel kvalitu konektorov, ak ich robili. Predpokladám totiž, že ak dorábali GSMIII, tak museli doplniť koaxiálony kábel pre telefónnu sadu a vymeniť anténu za verziu aj s telefónnym vývodom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 1. Duben 2010 Sdílet Vloženo 1. Duben 2010 Bolero potřebuje dvě antény, jinak pomůže kmitočtová výhybka.. a pro GSM III je důležité mít dotažený kabel ke střešní anténě a mít anténu s výstupem pro GSM... už jsem dokonce viděl bluetooth anténu vraženou do GSMIII vstupu na gsm anténu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 2. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Tak jsem zjistil, že ti dobráci v servisu HF GSM III vůbec k anténě nepřipojili, protože nemám správnou anténu, ale vůbec se mi to neobtěžovali říct. Je nějaká jiná možnost než orig. anténa na střechu, třeba nějaká nalepovací na okno, nejlépe abych na to mohl zapojit i tu druhou anténu z Bolera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 Tak to bych asi na ně pěkně vylít!!! Co to máš za servis? Amatéři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 2. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 (editace) Škoda servis Klokočka Praha 6 Editováno: 2. Duben 2010, autor: Aritma0266 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 No Klokočka je snad dobrej... Tak to vypadá na jedince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 vhodná anténa. Může být i skrytá pod krytem sloupku. http://www.skodateile.cz/index.php?pg=product∏=200&menu=Volkswagen&img_b=IMG_2846.JPG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 2. Duben 2010 Sdílet Vloženo 2. Duben 2010 jo ta je dobrá.. vždyt to muselo hlásit chybu na diag?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aritma0266 Vloženo 3. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Děkuji všem za rady. Anténu si hned objednám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Tak jsem zjistil, že ti dobráci v servisu HF GSM III vůbec k anténě nepřipojili, protože nemám správnou anténu, ale vůbec se mi to neobtěžovali říct. Je nějaká jiná možnost než orig. anténa na střechu, třeba nějaká nalepovací na okno, nejlépe abych na to mohl zapojit i tu druhou anténu z Bolera? No pekne! A akú anténu ti teda k GSM III pripojili? Lebo ak žiadnu, tak môže odísť koncový stupeň GSM jednotky. Ono totiž čaro GSM III je práve v tom, že anténa je na streche, takže má lepší príjem a neožaruje posádku v aute. Takže jediné správne riešenie je vymeniť strešnú anténu a priviesť tam koaxiál od GSM III. Jasne, existujú aj nalepovacie antény na sklo, hlavne nech je tá anténa napájaná po kábli a napätím 12V. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 3. Duben 2010 Sdílet Vloženo 3. Duben 2010 Originál anténa na střechu je jasně lepší. Chce to anténu + nový svod pro GSM a rozebrat strop což obnáší rozebrání horní části obložení sloupků , které nejde odmontovat dokud se neodmontuje spodní část obložení sloupků a to zas nejde dokud se nesundají kryty prahů atd. Když se koupí anténa s jinými konektory, tak je potřeba vyměnit i ostatní svody. Rádio, případně GPS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Ja som vymieňal anténu a zvládol som to len s odtiahnutím stropu od 5. dverí. Kábel sa dá zatiahnuť za pomoci tuhého drôtu. Netreba dávať strop komplet dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 A nemáš ten strop zlomený? Dost špatně se tam leze když se nesundá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Duben 2010 Sdílet Vloženo 5. Duben 2010 Někdo má kliku, někdo má zlomený a někomu se to srovnalo, protože to dělal v létě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 18. Červen 2014 Sdílet Vloženo 18. Červen 2014 Panove, ta antena z toho odkazu co dal Joska, ta jde teda dat normalne po kryt A sloupku? Nebo kam presne? Diky moc za info. Dan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.