Petřík junior Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Kluci nevim jaky zkusenosti nebo usi :help:ale co me dohani u superba k silenosti je zblunkani nadrze kdyz se zastavi nebo se jen jede ....porad slysim splouchani jak kdyby byla jak bazen Dela to spise si myslim pri plne nadrzi Mate podobny poznatek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Dělá mi to to samé, sice u fabky. Když je plná nádrž tak žbluňká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Radost to poslouchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Voe me to vytaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr vlach Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Taky,taky,je to děs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Chceš poradit? Tak si pouštěj rádio víc nahlas a nebo tankuj jen do půlky nádrže, na Fábce mě to dělalo taky, ale problém jsem s tím neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 radio je nesmysl tankovat min je sice reseni, ale dostava me, ze auto jako superb limuzina proste ma takovej jebak na krase jinak to nereknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 A to jsi zjistil až teď? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Samozrejme, ze ne ale o vikendu me to zase vytocilo a tak tema o necem co je problem je podle me k veci Osobne me napadlo treba dat nadrz z Pasika nebo z A6 jestli neni jina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Taky jsem si toho všiml, je to dost divný, nikdy jsem to u jinýho auta nezažil a to jsem měl forda dělálo jen když dám plnou, a tankovat po 500kč se mi teda fakt nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 No asi tak tome a kdyz clovek da vlnovec, vytlumi trosku intr a nic ani na stelovaku a 18" nevrze a pak na semaforu slysis nadrz tk sorry no ale stve me to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 12. Duben 2010 Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Tak to jo no! je to jak kdybys měl v kufru bazén. S tím tlumením interiéru sis asi vyhrál co?Jak jsi vytlumil loketku? Ta mě sere maximálně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2010 Nu mam zatim jen udelanej zadni tapecy a schranku pred spolujezdcem Jinak je vse ok zatim az na bazenek Najeto 103tis poslednich 5tis na 18" s HaR a musim rict ze vse ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 petříku,koukám ty řešíš zase voloviny ,to bych se po...l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 buď jsem se na to nezaměřil a nevšiml si toho nebo tento problém nemám.Nic takového neslyším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomASS! Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Taky jsem si toho vsiml az po case Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 13. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 Sejdiku tak kdyz to je volovina ok Jak koukam nejsem sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 13. Duben 2010 Sdílet Vloženo 13. Duben 2010 jj dělá mi to taky a přijde mi to celkem hezký. Nijak zvlášť mi to nevadí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marsiano Vloženo 14. Duben 2010 Sdílet Vloženo 14. Duben 2010 No tak já to nikdy neslyšel, ani si to naedokážu představit. Možná je to tím že při jízdě poslouchám rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snuky Vloženo 18. Duben 2010 Sdílet Vloženo 18. Duben 2010 ja taky nic neslysim beru vzdycky plnou motor 2,8 , za chvili jedu pryc tak s tim zkusim trochu zakejvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polux Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Cau Taky to nako nepozoruju i kdyz mam plnou nic.Nevim mozna jsem nahlichlej :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 19. Duben 2010 Sdílet Vloženo 19. Duben 2010 Ja mám ten zvuk rád, aspoň viem, že je ešte stále plná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 mne zblunkani dela, resp. o tom vim az kdyz zaparkuju a to jen nekdy...ale u mne to asi neni tim, ze se palivo houpe, spise mi to prijde, jako by pod hladinou neco delalo vzduchove bublinku a poustelo je to ven :-) mozna tam mam nejakou zabo, nebo co :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Člověče, já si toho všiml minulej tejden. Normálně netankuju nikdy plnou, ale minule jsem ji dal. Bylo hezky, stažený okna, vlezu do auta a slyšim jak to šplouchá. Uplně jsem se divil co to je a pak mi to došlo, že opravdu šplouchá nafta v nádrži U žádného auta jsem tohle nepozoroval. Při zavřených oknech ale nic neslyším. Myslím že je to normální a má to co do činění s plnou nádrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 5. Květen 2010 Sdílet Vloženo 5. Květen 2010 Budmě rádi za to žblunkání, ono to stejně po několika km přestane. Za chvíli, kdy nám zdraží PHM nad 40,-Kč/L to bude horší. Některé auta mají na vrchnu nádrže nějakou příčku, aby to nežbluňkalo či co. Jinak vadí mě to taky, ale co už s tím, měnit nádrž rozhodně nebudu. U Fordu Focusu II a u Fusiona jsem to ale nepozoroval, možná to mají lépe vyrešené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.