Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Kluci nevim jaky zkusenosti nebo usi :help:ale co me dohani u superba k silenosti je zblunkani nadrze kdyz se zastavi nebo se jen jede ....porad slysim splouchani jak kdyby byla jak bazen :)

Dela to spise si myslim pri plne nadrzi :)

Mate podobny poznatek ?

Dělá mi to to samé, sice u fabky. Když je plná nádrž tak žbluňká lol

Radost to poslouchat :smich:

Taky,taky,je to děs :)

Chceš poradit? Tak si pouštěj rádio víc nahlas a nebo tankuj jen do půlky nádrže, na Fábce mě to dělalo taky, ale problém jsem s tím neměl :)

• Autor

radio je nesmysl :)

tankovat min je sice reseni, ale dostava me, ze auto jako superb limuzina proste ma takovej jebak na krase jinak to nereknu :feve:

A to jsi zjistil až teď?

• Autor

Samozrejme, ze ne :) ale o vikendu me to zase vytocilo :D a tak tema o necem co je problem je podle me k veci :)

Osobne me napadlo treba dat nadrz z Pasika nebo z A6 jestli neni jina :)

Taky jsem si toho všiml, je to dost divný, nikdy jsem to u jinýho auta nezažil a to jsem měl forda :smich: dělálo jen když dám plnou, a tankovat po 500kč se mi teda fakt nechce.

• Autor

No asi tak tome :)

a kdyz clovek da vlnovec, vytlumi trosku intr a nic ani na stelovaku a 18" nevrze a pak na semaforu slysis nadrz tk sorry no ale stve me to!

Tak to jo no! je to jak kdybys měl v kufru bazén. S tím tlumením interiéru sis asi vyhrál co?Jak jsi vytlumil loketku? Ta mě sere maximálně..

• Autor

Nu mam zatim jen udelanej zadni tapecy a schranku pred spolujezdcem :):palec2:

Jinak je vse ok zatim az na bazenek :smich:

Najeto 103tis poslednich 5tis na 18" s HaR :) a musim rict ze vse ok :)

petříku,koukám ty řešíš zase voloviny ,to bych se po...l :doh

buď jsem se na to nezaměřil a nevšiml si toho nebo tento problém nemám.Nic takového neslyším

Taky jsem si toho vsiml az po case

• Autor

Sejdiku tak kdyz to je volovina ok :palec2:

Jak koukam nejsem sam :)

jj dělá mi to taky a přijde mi to celkem hezký. Nijak zvlášť mi to nevadí :)

No tak já to nikdy neslyšel, ani si to naedokážu představit. Možná je to tím že při jízdě poslouchám rádio.

ja taky nic neslysim beru vzdycky plnou motor 2,8 , za chvili jedu pryc tak s tim zkusim trochu zakejvat :)

Cau

Taky to nako nepozoruju i kdyz mam plnou nic.Nevim mozna jsem nahlichlej :-D

Ja mám ten zvuk rád, aspoň viem, že je ešte stále plná :D

• 3 týdny později...

mne zblunkani dela, resp. o tom vim az kdyz zaparkuju a to jen nekdy...ale u mne to asi neni tim, ze se palivo houpe, spise mi to prijde, jako by pod hladinou neco delalo vzduchove bublinku a poustelo je to ven :-) mozna tam mam nejakou zabo, nebo co :-)))

Člověče, já si toho všiml minulej tejden. Normálně netankuju nikdy plnou, ale minule jsem ji dal. Bylo hezky, stažený okna, vlezu do auta a slyšim jak to šplouchá. Uplně jsem se divil co to je a pak mi to došlo, že opravdu šplouchá nafta v nádrži :) U žádného auta jsem tohle nepozoroval. Při zavřených oknech ale nic neslyším. Myslím že je to normální a má to co do činění s plnou nádrží.

Budmě rádi za to žblunkání, ono to stejně po několika km přestane. Za chvíli, kdy nám zdraží PHM nad 40,-Kč/L to bude horší. Některé auta mají na vrchnu nádrže nějakou příčku, aby to nežbluňkalo či co. Jinak vadí mě to taky, ale co už s tím, měnit nádrž rozhodně nebudu. U Fordu Focusu II a u Fusiona jsem to ale nepozoroval, možná to mají lépe vyrešené.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.