Publikováno Duben 12, 201015 r Kluci nevim jaky zkusenosti nebo usi :help:ale co me dohani u superba k silenosti je zblunkani nadrze kdyz se zastavi nebo se jen jede ....porad slysim splouchani jak kdyby byla jak bazen Dela to spise si myslim pri plne nadrzi Mate podobny poznatek ?
Duben 12, 201015 r Chceš poradit? Tak si pouštěj rádio víc nahlas a nebo tankuj jen do půlky nádrže, na Fábce mě to dělalo taky, ale problém jsem s tím neměl
Duben 12, 201015 r Autor radio je nesmysl tankovat min je sice reseni, ale dostava me, ze auto jako superb limuzina proste ma takovej jebak na krase jinak to nereknu
Duben 12, 201015 r Autor Samozrejme, ze ne ale o vikendu me to zase vytocilo a tak tema o necem co je problem je podle me k veci Osobne me napadlo treba dat nadrz z Pasika nebo z A6 jestli neni jina
Duben 12, 201015 r Taky jsem si toho všiml, je to dost divný, nikdy jsem to u jinýho auta nezažil a to jsem měl forda dělálo jen když dám plnou, a tankovat po 500kč se mi teda fakt nechce.
Duben 12, 201015 r Autor No asi tak tome a kdyz clovek da vlnovec, vytlumi trosku intr a nic ani na stelovaku a 18" nevrze a pak na semaforu slysis nadrz tk sorry no ale stve me to!
Duben 12, 201015 r Tak to jo no! je to jak kdybys měl v kufru bazén. S tím tlumením interiéru sis asi vyhrál co?Jak jsi vytlumil loketku? Ta mě sere maximálně..
Duben 12, 201015 r Autor Nu mam zatim jen udelanej zadni tapecy a schranku pred spolujezdcem Jinak je vse ok zatim az na bazenek Najeto 103tis poslednich 5tis na 18" s HaR a musim rict ze vse ok
Duben 13, 201015 r buď jsem se na to nezaměřil a nevšiml si toho nebo tento problém nemám.Nic takového neslyším
Duben 14, 201015 r No tak já to nikdy neslyšel, ani si to naedokážu představit. Možná je to tím že při jízdě poslouchám rádio.
Duben 18, 201015 r ja taky nic neslysim beru vzdycky plnou motor 2,8 , za chvili jedu pryc tak s tim zkusim trochu zakejvat
Květen 5, 201015 r mne zblunkani dela, resp. o tom vim az kdyz zaparkuju a to jen nekdy...ale u mne to asi neni tim, ze se palivo houpe, spise mi to prijde, jako by pod hladinou neco delalo vzduchove bublinku a poustelo je to ven :-) mozna tam mam nejakou zabo, nebo co :-)))
Květen 5, 201015 r Člověče, já si toho všiml minulej tejden. Normálně netankuju nikdy plnou, ale minule jsem ji dal. Bylo hezky, stažený okna, vlezu do auta a slyšim jak to šplouchá. Uplně jsem se divil co to je a pak mi to došlo, že opravdu šplouchá nafta v nádrži U žádného auta jsem tohle nepozoroval. Při zavřených oknech ale nic neslyším. Myslím že je to normální a má to co do činění s plnou nádrží.
Květen 5, 201015 r Budmě rádi za to žblunkání, ono to stejně po několika km přestane. Za chvíli, kdy nám zdraží PHM nad 40,-Kč/L to bude horší. Některé auta mají na vrchnu nádrže nějakou příčku, aby to nežbluňkalo či co. Jinak vadí mě to taky, ale co už s tím, měnit nádrž rozhodně nebudu. U Fordu Focusu II a u Fusiona jsem to ale nepozoroval, možná to mají lépe vyrešené.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.