Host Ulipek Vloženo 7. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2013 Bavil jsem se o techhle zarovkach s nasema mechanikama (oroginalni servis) tak chybove hlasky skakat budou.. a zatim neni zname jak palubni pocitac prekodovat tak,aby vse fungovalo taka by byla zachovana funkce ''praske zarovky'' stejne jako u podsviceni SPZ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hitachi Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Díky za info, asi bude lepší ještě vyčkávat. Ta cena je sice dost vysoká ale pořád lepší než vyhodit více než 700 za žárovku, která vypadá jak nevydařená mlhovka. Ty chybové hlášky budou asi oříšek, ale neznám žádného erudovaného elektrikáře, který by si věděl rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 ferda25 to určitě zmákne už to tuším nabízel i ve vlákně superbu stačí nějak přeprogramovat panel přístrojů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2013 Brnkačka... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 13. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2013 Ty žárovky svítí pěkně a po celé parabole (nedoporučuji se dívat do světel z blízka ), montoval jsem je na 2 Yeťuchy. Problém s hláškou se dá vyřešit 2 způsoby, buď ferda se pohrabe v eepromu (ten manuál co tady je z Golfa nelze použít) a nebo je třeba koupit odpory (cca 100kc) a zapojit paralelně na žárovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachyi Vloženo 3. Duben 2014 Sdílet Vloženo 3. Duben 2014 ja jsem pouzil na denni sviceni tyto a fakt to sviti i za slunicka luxusne,ale hazi to chybu. http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-yeti/svetla-blikace-mlhovky/skoda-yeti-led-zarovka-do-denniho-svicenni-super-led-id:9590.eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 dobrý a levný LED mají v OBI a fungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 16. Duben 2014 Sdílet Vloženo 16. Duben 2014 Múžeš to lépe specifikovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hadak11 Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 parkovačky 40 kč 2 ks, do SPZ 50 kč 20ks(ty jsem si koupil) a další normálně tam jak mají díly do aut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajerak Vloženo 17. Duben 2014 Sdílet Vloženo 17. Duben 2014 Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 Po první zimě začnou psát taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Duben 2014 Sdílet Vloženo 18. Duben 2014 I po delší jízdě v lete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattisse Vloženo 17. Červen 2014 Sdílet Vloženo 17. Červen 2014 Jaké si kupoval LEDky do SPZ? Sufitky s odporem? Nebo stačí bez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal Petschke Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Zkuste www.stualarm.cz dělá tam brácha a přinesl mi ledky ma denní svícení a moc dobrý. Ty hliníkový s čočkou na konci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 15. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2014 Jak říká Ferda jediné řešení je přepsání jednotky bgs, bcm jinak ty ledky s odporem nevydrží ani od stu alarm vyzkoušeno na několika vozech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sabris Vloženo 30. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2014 Ahoj pánové také jsem si chtěl dát ledky do osvětlení spz,koupil jsem tyhle :http://www.obautodily.cz/eshop/halogenove-zarovky-ledky/zarovky-ledkove/led-zarovka-12v-5w-w2-1-x-9-5d-canbus-bila-id:9145.eshop Myslel jsem že nebudou hlásit chybu ale bohužel tomu tak není,tak jsem je dal aspon do osvětlení interieru.Škoda že Ferda je až ze Strakonic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 rozumím tomu dobře, že ledky s canbusem-resp. s odporem stejně hlásí chubu, a je to v dnešních autech s moderní elektronikou nepoužitelné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sabris Vloženo 2. leden 2015 Sdílet Vloženo 2. leden 2015 Ano ledky mi hází chybu škoda jinak svítí hezky,dal jsem si je do osvětlení interieru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 Zkoušeli jsme i ty LEDky ze stualarmu, odkud bereme věci a sporadicky hlásí stejně chybu - ani na jednom autě nebyl výsledek 100%.. nezbývá než se sžít s kontrolkou. A když by to hodně vadilo, tak deaktivace hlídání u Ferda25 nebo u mě na Moravě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
h2o Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 V Ostravě zvládáme taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Květen 2016 Sdílet Vloženo 3. Květen 2016 (editace) Se mnou na vzdáleném přístupu. Pokud nastavím, že jsou ve světlech LEDky tak vše funguje bez hlášení závad. Editováno: 3. Květen 2016, autor: ferda25 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvíře 77 Vloženo 5. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2018 Zdravím všechny Yeťaky. A skoušel jste někdo dávat ledky do světel deního svícení ( a jaké) chtěl bych je tam dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 8. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2018 Jestli myslíš Yeti po faceliftu, tak by se musel asi rozbít světlomet a pak zas slepit. Asi bych instaloval jina denni svetla do pozice pro mlhovky a ta v prednich svetlometech pouze odpojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.