Miloslav Janda Vloženo 21. Duben 2010 Sdílet Vloženo 21. Duben 2010 Ahoj, nedávno jsem koupil S1 a je tam dodělávané automatické rozsvěcování. Chová se to takto: 1, dám klíček do zapalování, dám do polohy před startováním a svítí parkovačky 2, nastaruju a rozsvítí se potkávací světla (xenony) 3, po té se na maxidotu ukáže chybová hláška porucha světel 4, všechny žárovky mám ok, nikde žádné LED, vše klasika 5, navíc nefunguje ovládání regulace podsvícení palubovky to vše v poloze přepínače na 0. Asi to bude nějaký šílený bastl. Věřím že existuje několik verzí jak toto dodělat, nepřipomíná to někomu nějakou verzi? Jde mi o to, že to chci buď spravit tak, aby to fungovalo normálně - tzn. s funkcí regulace podsvícení palubovky a bez chybové hlášky světel - ale tak aby tato funkce hlídání žárovek zůstala zachována; nebo to oddělat komplet. Se zapínáním svět ručábo nemám problém. Díky všem za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 22. Duben 2010 Sdílet Vloženo 22. Duben 2010 Automat chodí tak jak má, origo takhle funguje. Sám jsem ho tam měl. Regulace budíků nefunguje protože budíky se nerozsvítí. A zavádu to ukazuje protože bude chyba v řj xenonu nebo regulace. To zjisti VAGem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 23. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2010 Nu, právě že mě se při automatickým rozsvícení světel rozsvítí i palubovka. Proto mi to nejde do hlavy, proto si myslím, že je někde něco špatně. Protože palubka by se měla rozsvítit, až sám otočným ovladačem na světla rozsvítím sám. Dám to na diagnostiku, kdo ví co je kde v háji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 24. Duben 2010 Sdílet Vloženo 24. Duben 2010 Jo tak to jsem to špatně pochopil, budíky by se rozsvítit neměly. Chtělo by se podívat jak je napojen, bude připojen na vypínač světel + tlumená světla napájena přes něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Tý jo, promiň, ale tvojí gramatice nerozumím ani slovo Ale pochopil sem, že se mám mrknout, jak je to zapojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 to že se ti na palubovce rozsvítí porucha světel je dle mého chyba naklápění, ne chyba kontroly žárovek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 26. Duben 2010 Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 V 26. 4. 2010 na 10:11, Miloslav Janda napsal: Tý jo, promiň, ale tvojí gramatice nerozumím ani slovo Ale pochopil sem, že se mám mrknout, jak je to zapojený Jo omrkni jak je to napojený . Posílám zapojení originálu i s návodem. Já to podle něj z auta vydolovával... DENNI SVICENI SUPERB AEV.pdfNačítání informací... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 Prima, mrknu. Sice to bude malinko detektivka, ale s měřákem a krapet trpělivostí to zvládnu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 26. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2010 (editace) Tý jo, tak sem byl teďka venku, omrknout to naklápění světel. A nefunguje. Na oktávce mě světla jezdí dolů a nahoru, na superbovi nic. Asi náklonový čidla ... Editováno: 26. Duben 2010, autor: Miloslav Janda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ace ventura Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Složitě to jen vypadá , jinak to bude chtít napíchnout. Abys přesně věděl kde je chyba. Naklápění a test čidel se tu řešil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloslav Janda Vloženo 1. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2010 (editace) Napíchnout to bude chtít. Jelikož nemám zatím žádnou výbavičku a do škodovky se mi moc nechce, abych jim jenom za "dobrý den" dal pětikilo, není zde nějaký dobrák z Brna, který má diagnostiku? Editováno: 15. Duben 2013, autor: žralok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 zdravim, at nezakladam dalsi tema zeptam se rovnou tady. je mozne v S1 (10/2003) aktivovat denni sviceni nebo je treba dokoupit relatko a dodelat ho? chtel jsem ho nechat dodelat zaroven s cidlama, ale rikali, ze by to mohli jit i pres pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 rele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Majkle takze k tem ledkam drl 523hp take potrebuju rele ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 15. Duben 2013 Sdílet Vloženo 15. Duben 2013 Jeste jednou si precti popis tech svitilen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 brc.majkl: diky za info... mimochodem nejaky sikovny elektrikar co to udela (zlin a okoli) by tu nebyl? nejake doporuceni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Neni zac. Vse zvladne zdejsi clen Vasa. Davam auto jenom mu a vse zrealizoval. I jobovky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Muzes mi na nej prosim te poslat do PM kontakt? Nebo aspon presny nick at si ho muzu vyhledat a oslovit? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Hledat urcite umis a nick jsem jiz zminoval - Vasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Hledat umim a právě proto sem se ptal. Nemysli ze jsem z těch co pisou nez hledají ale uživatel Vasa neexistuje. Rozlišovat velká a mala písmena je důležité kdyz ma forum takové množství členů. Takže můžeš mi napsat aspoň správný nick? forum.skodahome.cz/members/?sort_key=members_display_name&sort_order=asc&max_results=20&quickjump=V&name_box=begins&name=V&st=380 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Hele ty moralisto, nenapadlo me, ze nezkusis moznost Váša, od nazvu (jmena) vaclav. Jelikoz vse pisu z tabletu, nechce se mi pridrzet klavesu, takze jsem predpokladal nejake to tvurci mysleni. Snad uz to najdes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ach jo, musím zasáhnout, než se to tu po.ere. http://www.cardiagnostik.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 V 16. 4. 2013 na 11:58, brc.majkl napsal: Hele ty moralisto, nenapadlo me, ze nezkusis moznost Váša, od nazvu (jmena) vaclav. Jelikoz vse pisu z tabletu, nechce se mi pridrzet klavesu, takze jsem predpokladal nejake to tvurci mysleni. Snad uz to najdes. No kdyby tu nebyl vasa, vasacze, vaasa a podobně tak bych se neptal. Mimochodem ani Váša neni správně a je jenom shoda okolností te takovy nick neni registrovaný. Správně je Vaša, mudrlante. Priste nerad radsi vubec kdyz se ti nechce psat usetris nam obema dost casu. Pusu hreba :-) Zralok diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Hrebo, co jsi zač? když dáš do vyhledávače na foru Váša (záměrně píšu s dlouhým a) tak to najde stejného uživatele. Neřeš hovadiny, našel jsi ho? našel. Každopádně, až budeš chtít příště poradit a trap se sám. Na to, že jsi zde nováček si vyskakuješ. A pusu si posílej své staré Libore popere, nebo to druhý? Editováno: 16. Duben 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hreba Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Neres... podle userlistu tenhle nick neexistuje, kvůli tomu to cely vzniklo. Ze to něco našlo neni podstatné protože kdyz to nenajde přesně to co jsi uvedl, může to byt v podstatě kdokoliv. A nehdolam obesilat lidi, kterych se to netyka. Stejne tak uz touhle debatou nehodlam zasirat tenhle thread. Ted uz vim ze je to Vaša, vyresim to. Díky za pomoc a pusu stare pošlu, ty si pro tu svoji zase nech ten prostředník a nakonec budou všichni spokojeni :-D Editováno: 16. Duben 2013, autor: hreba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.