Květen 5, 201015 r Rozdelovac stejne u tohoto motoru nastavuje predstih pouze na volnobeh a kdyz je mimo toleranci tak si RJ hodi nahradni hodnotu a bezi to uplne normalne. Na zapalovacich kabelech neni co posra* pokud nemaji odpor jak hovado coz u novych nepredpokladam.
Květen 6, 201015 r Autor Vazeni, pravdepodobne to bude vyfuk... ako skoncila liatina a zacala predna cast vyfuku, vo zvaroch boli diery a unikaly splodiny. Docasne som to zalepil paskou na vyfuky a chod auta sa zlepsil o 70%. Este to nie je na 100%, este trocha cuka, ale nasiel som este dalsie miesta kde to unika, zajtra dokupim pasku s skuim to oblepit uplne. Ak to zaberie tak kupujem novy vyfuk. Dakujem vsetkym za rady, este budem informovat ako som dopadol
Květen 9, 201015 r mrkni na vlakno ve vaze vzduchu jestli neni obalene bordelem. příznaky- velike vykyvy vykonu- nahla ztrata a nahle obnoveni,cukani pri rozjezdu,kuckání pri tůrování-neslo to pekne do otacek. mě vycisteni v tech.benzinu a štětečkem velice pomohlo.
Květen 14, 201015 r Autor Takze zahada je vyriesena, bolo to palivove cerpadlo. Auto sa rozbieha uplne v pohode, ziadny problem... Akurat pri volnobehu kape, obavam sa ci to nebude tou cinskou klapkou...
Květen 25, 201015 r mrkni na vlakno ve vaze vzduchu jestli neni obalene bordelem. Ani som nevedel ze 1.6 55kW ma vahu vzduchu. Clovek sa uci. Upraveno Květen 25, 201015 r od sanok
Srpen 19, 201015 r 1,6 55Kw NEMÁ váhu vzduchu Ved hej, preto sa cudujem Nepostrehol si ironiu . Upraveno Srpen 19, 201015 r od sanok
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.