Publikováno Květen 20, 200619 r Dá se zjistit jak je na tom váha vzduchu. Dá se to nějak změřit jestli dáva kolik má.
Květen 21, 200619 r Nejlíp to zjistíš tak, že tam dáš na zkoušku novou a uvidíš, jestli to s ní bude lepší...
Květen 21, 200619 r Kdyz uz mas takove auto ktere tu vahu ma a pocitas ze s to auto budes mit dele a jezdis pravidelne , tak neuskodi si ji do zasoby koupit a mit ji nekde doma pripravenou....driv nebo pozdeji stejne pujde do prdele .)) A tak muzes udelat test s novou .)
Květen 21, 200619 r To je tak jednoduchý si ji sám vyměnit? Já vlastně a ni nemám představu, jak to vypadá.
Květen 21, 200619 r Autor Tak nakonec je váha v pořádku i turbo maká jak má, asi subjektivní pocit nebo horší nafta.
Květen 22, 200619 r To je tak jednoduchý si ji sám vyměnit? Já vlastně a ni nemám představu, jak to vypadá. Jo je to jednoduchý. Stačí sundat sponku z hadice a vyšroubovat asi 2 šrouby a je venku. Namontování nové je opačný postup. Práce napoprvé na 5 minut v klídku...
Květen 22, 200619 r To je tak jednoduchý si ji sám vyměnit? Já vlastně a ni nemám představu, jak to vypadá. Jo je to jednoduchý. Stačí sundat sponku z hadice a vyšroubovat asi 2 šrouby a je venku. Namontování nové je opačný postup. Práce napoprvé na 5 minut v klídku... Tak tak..jsou tam dve hvezdicky...nahore a dole...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.