Přejít na obsah

octavia 81KW problem z tahom

thomas0910

Doporučené příspěvky

Dobry den,uz ma dozral moj motor a tak prosim o radu.Pred jednym rokom my menil mechanik motor s turbom tym ASV aj s turbom.Hned po vymene sa mi to nezdalo ze auto taha az nad 2000 niekedy 3000 otaciek.Ale bral som to ako ze to tak ma byt,az dovtedy pokial mi kamos nepoziacal svoju octaviu tohto typu a ta ide ako besna.takze som vycistil om EGR ventil,turbo som vycistil,komplet vsetky hadice od intercoolera az po turbo,cele sanie,skusal som aj vahu vzduchu vymenit ale nic,dalej som skusal vymenit z kamosovej oct. aj ten ventil N75 a stale to iste,bol som aj na diagnostike a tam mu vypisalo ze je vadna vaha vzduchu, a nieco typu skrat na kostru,nevedel mi povedat co to je.cize popis problemu je taky ze auto dostava vykon az nad 2000 az 3000 otacok ako kedy.neviem co s tym uz moze byt prosim o radu.vopred dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty potřebuješ toto: Diagnostiku, někoho kdo tomu aspon malinko rozumí a udělat nějaký logy za jízdy. Zdiagnostikovat váhu,turbo, kouknul bych se taky na základní nastavení pedvstřiku čerpadla. Toto udělej a pak nahod logy. Postup jak to udělat je ve VISu. Dřív nemá cenu o čemkoliv diskutovat.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

no dnes som zistil ze dobre netesni hadica z intercooleru do turba.myslite ze to moze byt pricina?

ja som mal G70 skrat na kostru . a bola to odpalena vaha vzduchu auto ntehalo vobec len dymilo a vykon nikde vymenil som a auto slapalo .a ta netesnost moze byt tiez problem z mensim tahom takze skus pretesnit cely system .potom znova na vag . 

Editováno: , autor: jazvec200
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...