Radekcat Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 Potřeboval bych poradit na Octavii mi začala vibrovat spojka spiše spojkový pedal zjistil jsem že to děla dvouhmoty setrvak koupil jsem origo ale starší ale nevím jak zjistim jestli je dobrý nebo ne da se to nak zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 21. Květen 2010 Sdílet Vloženo 21. Květen 2010 pokud s nim pohybuješ sem a tam neměl by mít vůli víc jak 5zubů na věnci pokud má víc už neni v nejlepším stavu lepší je tam dát sadu s jednohmotou a je klid na věky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radekcat Vloženo 23. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Tak že pokuď to dobře chapu nesmí jeden ze středících kolíku lítat na věnci vic jak pět zubu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radekcat Vloženo 23. Květen 2010 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Teď jsem to měřil a zjistil jsem že vůle z jednoho dorazu pružiny na druhý doraz je pět a půl zubu, a mezi tou vůlí jsem citil nějaký odpor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 Také mám takový problém.Při lehkém sešlápnutí spojkového pedálu (stačí pár milimetrů) tak je cítit v pedálu vibrace a i se ozývá slaboučký (klepot).Může to dělat jen ložisko nebo to bude načnutý setrvák? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 15. Červen 2010 Sdílet Vloženo 15. Červen 2010 Dělá to skoro každá, je zbytečný to nějak řešit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.