autoradia v EU Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Ahoj Octavaci, tak dnes rano jsem po třetí ( 3x !!!!) hotovej. Mého krásného COLUMBUSE si někdo vypůjčil a budu muset opět vypláznout 20 litrů za vrácení. Okno budu muset nový. Tak snad exisuje něco co odradí chodit pro mé věci do auta (garáž namám) Našel jsem něco s odnimatelným displejem tady . Funguje to?? nebo něco jiného ? Jdu vysávat sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.tan Vloženo 22. Květen 2010 Sdílet Vloženo 22. Květen 2010 Pokud se ti tam pokaždé dostávají pouze oknem a ne elegantněji přes zámek, tak bych zkusil bezpečnostní fólie, případně i zatmavené, aby neviděli že ho tam vůbec máš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 (editace) Tak jestli si ho někdo vypůjčil tak ho snad i vrátí Jinak tohle je prostě v prdeli. Teď ti ho nějaký feťák prodává na nádraží za 500Kč. Editováno: 23. Květen 2010, autor: RichardD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 O těch fóliích jsem přemýšlel taky, ale bojím se toho, co nějaká vystresovaná zlodějská píča udělá po 20ti ranách kamenem když zjistí že to nerozbije. Aby ho nenapadlo něco jako "Ty mi nechceš dát svoje rádio, ktery patří mě. Tak ti rozmlátím cely auto". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 A odkud jsi ? (staci okres) at vime kde si dat pozor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mar.tan Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 O těch fóliích jsem přemýšlel taky, ale bojím se toho, co nějaká vystresovaná zlodějská píča udělá po 20ti ranách kamenem když zjistí že to nerozbije. Aby ho nenapadlo něco jako "Ty mi nechceš dát svoje rádio, ktery patří mě. Tak ti rozmlátím cely auto". No doufej, že spíš zajde s kamenem k sousedovi. Tak mě napadá, jestli by šlo vykuchat nějaké starší autorádio, třeba Stream, a z jeho přední strany udělat falešný čelní kryt. Fetka projde okolo, mrkne na Stream a jde dál... S trochou tmelu a pilníčkem by to možná ani nebyla velká práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RichardD Vloženo 23. Květen 2010 Sdílet Vloženo 23. Květen 2010 Tvůj nápad mi včera navrhoval kamoš jestli takovy řešení proti krádeži na columbuse není. Přišlo mi to hodně zajímavy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 No doufej, že spíš zajde s kamenem k sousedovi. Tak mě napadá, jestli by šlo vykuchat nějaké starší autorádio, třeba Stream, a z jeho přední strany udělat falešný čelní kryt. Fetka projde okolo, mrkne na Stream a jde dál... S trochou tmelu a pilníčkem by to možná ani nebyla velká práce. Tomu snad sám nevěříš. Pokud to je fetka tak to moc neprohlíží a jde si pro to. Jediné co pomůže je garáž, plot a velký nervózní pes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 25. Květen 2010 Sdílet Vloženo 25. Květen 2010 Ahoj Octavaci, tak dnes rano jsem po třetí ( 3x !!!!) hotovej. Mého krásného COLUMBUSE si někdo vypůjčil a budu muset opět vypláznout 20 litrů za vrácení. Okno budu muset nový. Tak snad exisuje něco co odradí chodit pro mé věci do auta (garáž namám) Našel jsem něco s odnimatelným displejem tady . Funguje to?? nebo něco jiného ? Jdu vysávat sklo. 3x??? Tak to bych tam dal maximálně rádio od rákosky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoradia v EU Vloženo 25. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2010 Od rákosky jsem měl ve Felicii radio 3x a porad mě to nebavilo měnit tak jsem koupil Kenwooda za 10 (tehdy s RDS a CD ne MP3) a ten sel jak hodinky. Zajímavý vypadá Pincek s odnímatelným panelem a šuplíkem.Design sice otřesný(možná to odradí) tady je ale chtělo by to vidět má ho někdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vac Vloženo 1. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2010 Omluvte mou nedokonalou představivost, ale pokud OII má aspoň sériový alarm s čidlem pohybu a aktivovaný safe system, jak je možné, že k odcizení v tomto případě dochází tak často? Neměly by přece jít otevřít dveře ani zevnitř = musí tam lézt přes rozbité okénko, ve kterém si musí udělat dostatečný otvor. Vyšroubování přece taky chvíli trvá. Není to přece žádný profík - mezi samotnými čórkaři je krádež rozbitím okna považována za ubohou... Suma sumárum - pokud to auto na noc postavím na viditelné místo, tak mi neříkejte že jsou všichni lidé tak lhostejní a ani jednou z těch tří případů by si toho nikdo nevšiml... možná jsem ale moc naivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrzy Vloženo 13. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2010 Mě dnes v Praze kousek od stanice metra Palmovka vzali taky Columbuse z novýho Scouta. Zajímavý je, že nic nebylo poničený ani rozbitý. Nějakým způsobem si odemkly pouze dveře řidiče...jak je toto možné ??? Ostatní dveře včetně kufru zůstali zamčené a ani alarm nehoukal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 19. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2010 Kuknite TOTO. S krádežami Colombusov je asi celoevrópsky problém, keď už aj VW na to vymyslel origo ochranu, ktorá neni najlacnejšia, ale ak ti ho má niekto ukradnúť min. 2x, tak 200 € nieje moc. Čo vy na to ? vrzy: Tvoj Colombus si asi nezobrali nejaký fetáci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 17. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2012 Uz ste niekto objavili ten NaviLock aj pre Octavku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 13. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2012 To nevím, ale je to pěkně hnusný...... ;-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 23. leden 2013 Sdílet Vloženo 23. leden 2013 já jsem to přinejtoval naposled když přišel zloděj sundal rámeček a odešel viděl nejty.....a ted tam dodělám pepřák až zapne alarm...ja jim dam zmr..... 2 navigace mi už ukradly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
constantine1831 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Jo jo přesně tak tvrdě, taky už jsem o jednoho columbuse přišel....pořídil jsem pořádnej alarm (v případě poplachu vola ihned na mobil) no a dál to jistí 30kg pitbul a bouchačka v šuplíku. Ovšem když příjde na věc a člověku rupne v bedně možná lepší jen teleskop skrz nějakýho debila si jít sednout. Když jsem ráno přišel k autu a viděl rámeček na sedadle byl to hnus kdybych tam měl někoho nachytat nevím nevím co bych mu provedl...určitě by to byla nepřiměřená obrana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Včera jsem viděl reportáž v TV že PČR vybrala nějaký týpky. Sledovali je snad 2 roky. Doma měli přes 100 ks navigací. Columbusů tam bylo mraky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jtfcobra Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Prinejtovat funguje to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pos51 Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 zdar, co zkusit to: http://www.kenwood-electronics.co.uk/products/car/vw/DNX521DAB/ má to odnímatelný panel a při opravě rozpočtem ještě zbude nějaká kačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe1 Vloženo 14. Duben 2013 Sdílet Vloženo 14. Duben 2013 http://praha.idnes.cz/nakradli-stovky-navigaci-o-sve-praci-meli-muzi-peclivou-evidenci-pxx-/praha-zpravy.aspx?c=A130311_175434_praha-zpravy_zuf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.