Přejít na obsah

Studená nastartuje na 3 válce


kool

Doporučené příspěvky

Zdravim! Mam problém s Fábií 1.4MPI 50kw, při delším stání (přez noc) ráno nastartuje sice hned ale jen na 3 válce, motor má škubaví chod. Po opakovaném sešlápnutí plynu nebo ujetých cca 100 metrech je to už OK. Teplá chytá na hned a bez problémů. Nevíte někdo čím to může být? V servisu prostě neví..... Někdo říká palivovej filtr někdo zase čidlo teploty vody a někdo zase čidlo teploty nasávaného vzduchu. Jinak svíčky a filtr vzduchu jsem vyměnil a bez výsledku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne to iste mi robilo, ale naopak, studeny motor som nastartoval bez problemov, start tepleho uz robil problemy presne ako popisujes. Po vymene cidla teploty chladiacej kvapaliny uz rok a pol ide bez problemov. Tiez 1,4 MPi 50kW.

Editováno: , autor: Bady
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Má to nalítáno 109000, mam jí teprve 2 měsíce, takže nemám s tímhle autem zkušenosti, ale voda se nestrací, alespoň jsem to nezaregistroval zatim, to čidlo mi napadlo, už jsem ho i koupil ale nemam čas ho tam dát, ještě mi napadla vduchová klapka, protože když nastartuju s plynem otacky vylítnou cca do 2500ot. tak je to v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Startuju bez plynu, ale motor se prostě rozběhne jako nepravidelně, kdyz startuju s plynem tak se rozběhne v pohodě. Jinak LPG nemam. Zkusim asi to čidlo, když to nepomůže tak těsnění pod hlavu a když ani to ne tak už nevim, ale dam těžký peníze v auto CB.......:(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...