Přejít na obsah

65KW


Dolky

Doporučené příspěvky

Cus vsichni chci se zeptat mate nekdo zkusenost s firmou motor-excel?udavaj zvyseni vykonu na 65kw.Zivotnost motoru stejna menilo by se sani,vacka,hlava motoru,vejfuk svody,a uprava RJ co vy na to?chtej za to 23 000KC podle me by to bylo hodne znat ten vykon.....mate s nima nekdo nejakou zkusenost?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozna cece by se to dalo udelat mnohem levnejc,das hlavu z felicie 1,3 50 KW vacku 278\270 odsud http://www.sport-parts.cz/index.php?action=browse&mainCat=152 a ridici jednotku programovatelnou od motor exel ...... a jsi mozna na polovine onech 23 tisic.... ;)

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No vypadá to zajímavě, dokonce to vypadá, že to prodávají i bez montáže což vyjde levněj, na druhou stranu jestli se nepletu při výměně musí motor ven a to v garáži asi každý nezvládne, ale za cca15000 mi to přijde dobrá investice. Jinak výkon bude určitě hodně poznat on už i chip od cimbu je hodně znatelný.

Editováno: , autor: WLK111
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám od Čepka (Motor-excel) tuhle úpravu, ale udělal mi to i se svodem, takže 69kW. Ale jsem teď bez katíku, takže emise jsou vždycky někde za "přispěvek" do emisní peněženky. Můžu sdělit pozitiva i negativa.

Pokud Vás zajímají nějaké informace, ptejte se. Původně jsem měl od Jandy (Cimbu) flash softu v ŘJ na 57kW. S tím jsem byl spokojený, motor měl kultivovanější chod.

Editováno: , autor: Luďa
necituj předchozí příspěvky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...