Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj všem.

Chtěl jsem se zeptat zda máte někdo zkušenosti s montáží NAVI Columbus do staré Octavie TOUR?

Jde to? Mám se do toho pustit anebo je to problematické?

Co k montáži potřebuji a má někdo foto jak to vypadá namontované ve staré Oktávce?

Díky, Petajs

• o 3 měsíce později...
  • o 10 měsíců později...
Vloženo

Ahoj všem.

Chtěl jsem se zeptat zda máte někdo zkušenosti s montáží NAVI Columbus do staré Octavie TOUR?

Jde to? Mám se do toho pustit anebo je to problematické?

Co k montáži potřebuji a má někdo foto jak to vypadá namontované ve staré Oktávce?

Díky, Petajs

Myslis tak? :-)

post-32914-0-47681800-1314040518_thumb.j

• o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo

cauky panove povedlo se to nekomu vyřešit ja se na to chystám projiždel sem el. schemata jediný co mě tam brzdí je komunikace can tak nevím zde nebude dělat bordel ,Kdyby nekdo vedel jak na to budu rád

• o 1 měsíc později...
  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 5 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 2 roky později...
Vloženo

Caute mam doma radio z octavie 2 stream. Velkost panela som upravil cize vojde do otvoru ako 2din radio. Pozeral som ze ma tiez can kable na koncovke. Len moja otazka nabehne mi maxidot a mf volant na tomto radiu? Neviem ho vyskusat pyta kod a ci sa mi ho oplati odkodovat? Nerad by som prisiel o mf volant maxidot? Hladam som asi kde sa dalo ale nic som nenasiel.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...