Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj lidi,koupil jsem Octavii I r.v.2004,je to TDI 81kW.Rozvody má dělané na 120tis.Momentáolně má 135 tis a zřejmě odešel tlumič kmitů řemene.Můžu Vás poprosit o radu, jak na jeho výměnu?Ještě se Vás chci zeptat na jednu radu.Dnes jsem zjistil,že mám malinkou loužičku vody pod autem, tak jsem otevřel kapotu a zjistil jsem, že padají nějaké kapky jakoby z pod příčky mezi motorovym prostorem a kabinou a padají přímo na rameno pravého kola(strana spolujezdce),ale žádnou hadici jsem tam neviděl.Nevíte co to může být?Díky moc za rady

Vloženo

Ahoj,

můj typ na ty loužičky je kondenze vody z klimatizace, myslím že někde na úrovni té příčky by měl být výtok. Osobně jsem se toho taky zalekl, když jsme domu přivezli Octavii, pak mi to někdo ze zdejšího fóra vysvětlil a už jsem se o to přestal zajímat.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...