Jar_da Vloženo 16. Květen 2007 Sdílet Vloženo 16. Květen 2007 Tak rádio koupeno za super cenu ted akorát rozchodit na maxíku.Myslíte že to umí v origo škoda servisu?Mám sice nejakou nabídku ale je to daleko od bydliště.A kolik za to chtěji? odkud jsi? už jsem to viděl - HK, tak to je o.k., jsem taky, zavolej, tel. máš v SZ, jo a cena? ZADARMO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 Tak rádio koupeno za super cenu ted akorát rozchodit na maxíku.Myslíte že to umí v origo škoda servisu?Mám sice nejakou nabídku ale je to daleko od bydliště.A kolik za to chtěji? odkud jsi? už jsem to viděl - HK, tak to je o.k., jsem taky, zavolej, tel. máš v SZ, jo a cena? ZADARMO Velikéééééé díky Jakrovi z fora rádio propojeno a nakodováno.Skvělá práce ještě jednou hluboké DÍKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atr Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Rádio mi při vzrůstající rychlosti zvyšuje hlasitost. To je vlastnost a i dobrý nápad, problém ale mám v tom že tu hlasitost zvyšuje o strašně moc - alspoň 5 dílků. Rozjedu se třeba na 100 km/h a rádio začne děsně řvát. Dá se to Vagem nějak korigovat, pokud ne tak alspoň vypnout ? Drát se mi šmikat nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Rádio mi při vzrůstající rychlosti zvyšuje hlasitost. To je vlastnost a i dobrý nápad, problém ale mám v tom že tu hlasitost zvyšuje o strašně moc - alspoň 5 dílků. Rozjedu se třeba na 100 km/h a rádio začne děsně řvát. Dá se to Vagem nějak korigovat, pokud ne tak alspoň vypnout ? Drát se mi šmikat nechce. nepotřebuješ nic, jen v menu rádia nastavit funkci gala na míň, je to v popisu - návodu k rádiu, tuším přidržet tlačítko TP a držet a jsi v menu, dalším ťuknutím postupuješ, hodnoty měníš kolečkem hlasitosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Rádio mi při vzrůstající rychlosti zvyšuje hlasitost. To je vlastnost a i dobrý nápad, problém ale mám v tom že tu hlasitost zvyšuje o strašně moc - alspoň 5 dílků. Rozjedu se třeba na 100 km/h a rádio začne děsně řvát. Dá se to Vagem nějak korigovat, pokud ne tak alspoň vypnout ? Drát se mi šmikat nechce. Jde to vypnout i regulovat na rádiu je to funkce GALA a nastavíš zda vypnout nebo jak moc zvyšovat hlasitost....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atr Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Rádio mi při vzrůstající rychlosti zvyšuje hlasitost. To je vlastnost a i dobrý nápad, problém ale mám v tom že tu hlasitost zvyšuje o strašně moc - alspoň 5 dílků. Rozjedu se třeba na 100 km/h a rádio začne děsně řvát. Dá se to Vagem nějak korigovat, pokud ne tak alspoň vypnout ? Drát se mi šmikat nechce. Jde to vypnout i regulovat na rádiu je to funkce GALA a nastavíš zda vypnout nebo jak moc zvyšovat hlasitost....... Super - děkuji. Manual mám ale po pravdě mě ani nenapadlo že by to šlo bez Vagu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Ja som mal jeden menič doma z VW pod rádio na šesť diskov a to bool výrobca SONY tiež, možno ani netreba nejaké redukcie ale asi to len tak nepôjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Ahoj, chci se zeptat, zda to jiz tedy nekdo zkousel ? Diky za info, paul jeminanku dovolena byla dlouha a pak jsem zapomel :-( stydim se. v modrem konektoru je vstup na changer. obvykle se jeste zapojuje vedle do zeleneho zem. nicmene budete muset byt schopni prepnout radio do aux modu anebo do modu, kdy virtualne hraje changer. coz se u nemeckych autoradii neda udelat jinak, nez pomoci komunikace zvenku ci pomoci pripojeni skutecneho changeru, ktery bude davat zpet info o tom, ze hraje. osobne nemam zkusenost s radii, ktere pouziva skodovka. ale u toho, co se montuje do audin a vw to tak je. nemam duvod se domnivat, ze by to bylo jinak. tzn kabel sice koupite, ale bude vam k nicemu. radio totiz nema samo o sobe schopnost prepnout na AUX vstup. EDIT: pokud by byl nekdo schopen poskytnout radio ze skodovky, tak jsem schopen to vyzkouset. pripadne bychom to mohli vyzkouset primo v aute, paklize budete schopni to radio vyndat abychom to mohli zapojit. Symphony prepnout na aux jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 (editace) Lidi pls nevite jak premluvit radio PANASONIC aby se preplo na cd-menic i kdyz ho nemam ? Abych tam mohl napojit nejaky vstup ? sice to neni symphony, ale nebudu zakladat novy topic ... Editováno: 3. Červen 2007, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Halfi Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Ahoj, chci se zeptat, zda to jiz tedy nekdo zkousel ? Diky za info, paul jeminanku dovolena byla dlouha a pak jsem zapomel :-( stydim se. v modrem konektoru je vstup na changer. obvykle se jeste zapojuje vedle do zeleneho zem. nicmene budete muset byt schopni prepnout radio do aux modu anebo do modu, kdy virtualne hraje changer. coz se u nemeckych autoradii neda udelat jinak, nez pomoci komunikace zvenku ci pomoci pripojeni skutecneho changeru, ktery bude davat zpet info o tom, ze hraje. osobne nemam zkusenost s radii, ktere pouziva skodovka. ale u toho, co se montuje do audin a vw to tak je. nemam duvod se domnivat, ze by to bylo jinak. tzn kabel sice koupite, ale bude vam k nicemu. radio totiz nema samo o sobe schopnost prepnout na AUX vstup. EDIT: pokud by byl nekdo schopen poskytnout radio ze skodovky, tak jsem schopen to vyzkouset. pripadne bychom to mohli vyzkouset primo v aute, paklize budete schopni to radio vyndat abychom to mohli zapojit. Symphony prepnout na aux jde Jak se da prepnout symphony na aux? potom by ten kabel asi mel smysl. Dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 na jakém pryncipu drží knoflik otočný na symphony nějak se mě rozkočil a asi sem něco ztratil .Knoflík stale vyskakuje mám tu pružinu co ho tlačí ven ale nevým co ho drží zamáčklej.nemáte někdo foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladiikk Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jaké mi doporučíte rádou do Fabči. Rád bych aby komunikovalo s maxidotem a umělo mp3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Jaké mi doporučíte rádou do Fabči. Rád bych aby komunikovalo s maxidotem a umělo mp3. je jen jedna možnost: http://www.brm.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannek Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Jaké mi doporučíte rádou do Fabči. Rád bych aby komunikovalo s maxidotem a umělo mp3. Mám normální kazetový Symphony s ovládáním CD měniče a teď sjem k němu objednal VDO player http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...em=270105810302 Vyjde asi na 5000 a jediná avda je, že má modročervený VW podsvícení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Symphony s changerem SONY propojit lze, je to jeden z elegantních způsobů, jak na Symphony přehrávat MP3. Propojovací kabely dělá přímo soňácký origo servis Elvia, viz. http://www.elviapro.cz/default.aspx?ccSect...§ion=87 Možná elegantnější je nechat Symphony předělat na MP3 ve značkovém servisu Technisat http://www.brm.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Bude tam asi zlá tá aretácia ale žial foto nemám. nemal si to už rozobraté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Nevite někdo?mám špatny příjem rádia,tak jsem se připojil na vag dal jsem kanál 56 -radio ,že se podívám jestli je zaplej zesik a nejde mi se k němu připojit.je špatný rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edadavids Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 TAK beru zpět,mám MS402 tak je to jasný a přitom to mám pul roku na očích.Jenom mi blbne rádio špatný příjem,měřilo jsem to na anténě a pozapnutí všeho 0 voltu,nejde zesilovač jak ho zapnu?jo je tam i HF sada nokia tak jestli to má nějakou spojitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orbb Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Zdravim, nemel by jste někdo rozbite autoradio od Skodovky kde by bylo kolecko ovladani hlasitosti ? Dneska mi kamarad prinesl tohle radio a kolecko není L Diky moc, na cene se urcite dohodneme … Doufam ze tohle bude to jedine co k montazi budu potrebovat :-) Jestli to bude chtit jeste nejake kody tak potes panbu :-/ Radio mi prinesl kamarad ze se mu uz asi 2 roky vali ve skrini :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Zdravim, nemel by jste někdo rozbite autoradio od Skodovky kde by bylo kolecko ovladani hlasitosti ? Dneska mi kamarad prinesl tohle radio a kolecko není L Diky moc, na cene se urcite dohodneme … Doufam ze tohle bude to jedine co k montazi budu potrebovat :-) Jestli to bude chtit jeste nejake kody tak potes panbu :-/ Radio mi prinesl kamarad ze se mu uz asi 2 roky vali ve skrini :-)) kod bude chtít určitě pokud se montuje do jiného auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Kod by nemal byť problém na nete je kopa kalkulačiek akurát budeš potrebovať v.č.Malo by byť niekde na šasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonny Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Kod by nemal byť problém na nete je kopa kalkulačiek akurát budeš potrebovať v.č.Malo by byť niekde na šasy. už jsem se stím na netu setkal - ono to opravdu funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Samozrejme, pred 2 týždňami brat na Vetre B odpojil baterku po opätovnom pripojení origo rádio pýtalo kod. Tak som hladal a našiel radio fachá .Ak budeš mať problem tak napíš myslím,že je tam aj koncern VW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Orbb Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Aha tedka na to koukam a asi to radio nebude z uplne cisteho zdroje pac z toho nejaky *censored* oloupal vyrobni cislo. Jedine co z toho vyctu je na prave strane jak je stitek s vyrobnim cislem ktere je odrbane ale nad nim je napsano Symphony 1U0035156C ale to mi asi nepomuze ze ? Lze z toho radi vycist seriove cislo nejakym PC nebo je sance ze by bylo napsane nekde vevnitr ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.