Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak rádio koupeno za super cenu ted akorát rozchodit na maxíku.Myslíte že to umí v origo škoda servisu?Mám sice nejakou nabídku ale je to daleko od bydliště.A kolik za to chtěji?

odkud jsi?

už jsem to viděl - HK, tak to je o.k., jsem taky, zavolej, tel. máš v SZ, jo a cena? ZADARMO

Vloženo
Tak rádio koupeno za super cenu ted akorát rozchodit na maxíku.Myslíte že to umí v origo škoda servisu?Mám sice nejakou nabídku ale je to daleko od bydliště.A kolik za to chtěji?

odkud jsi?

už jsem to viděl - HK, tak to je o.k., jsem taky, zavolej, tel. máš v SZ, jo a cena? ZADARMO

Velikéééééé díky Jakrovi z fora rádio propojeno a nakodováno.Skvělá práce ještě jednou hluboké DÍKY

Vloženo

Rádio mi při vzrůstající rychlosti zvyšuje hlasitost. To je vlastnost a i dobrý nápad, problém ale mám v tom že tu hlasitost zvyšuje o strašně moc - alspoň 5 dílků. Rozjedu se třeba na 100 km/h a rádio začne děsně řvát. Dá se to Vagem nějak korigovat, pokud ne tak alspoň vypnout ? Drát se mi šmikat nechce.

Vloženo
Rádio mi při vzrůstající rychlosti zvyšuje hlasitost. To je vlastnost a i dobrý nápad, problém ale mám v tom že tu hlasitost zvyšuje o strašně moc - alspoň 5 dílků. Rozjedu se třeba na 100 km/h a rádio začne děsně řvát. Dá se to Vagem nějak korigovat, pokud ne tak alspoň vypnout ? Drát se mi šmikat nechce.

nepotřebuješ nic, jen v menu rádia nastavit funkci gala na míň, je to v popisu - návodu k rádiu, tuším přidržet tlačítko TP a držet a jsi v menu, dalším ťuknutím postupuješ, hodnoty měníš kolečkem hlasitosti

Vloženo

Jde to vypnout i regulovat na rádiu je to funkce GALA a nastavíš zda vypnout nebo jak moc zvyšovat hlasitost.......

Vloženo

Jde to vypnout i regulovat na rádiu je to funkce GALA a nastavíš zda vypnout nebo jak moc zvyšovat hlasitost.......

Super - děkuji. Manual mám ale po pravdě mě ani nenapadlo že by to šlo bez Vagu.

Vloženo
Ahoj, chci se zeptat, zda to jiz tedy nekdo zkousel ?

Diky za info, paul

jeminanku dovolena byla dlouha a pak jsem zapomel :-( stydim se. v modrem konektoru je vstup na changer. obvykle se jeste zapojuje vedle do zeleneho zem. nicmene budete muset byt schopni prepnout radio do aux modu anebo do modu, kdy virtualne hraje changer. coz se u nemeckych autoradii neda udelat jinak, nez pomoci komunikace zvenku ci pomoci pripojeni skutecneho changeru, ktery bude davat zpet info o tom, ze hraje.

osobne nemam zkusenost s radii, ktere pouziva skodovka. ale u toho, co se montuje do audin a vw to tak je. nemam duvod se domnivat, ze by to bylo jinak. tzn kabel sice koupite, ale bude vam k nicemu. radio totiz nema samo o sobe schopnost prepnout na AUX vstup.

EDIT: pokud by byl nekdo schopen poskytnout radio ze skodovky, tak jsem schopen to vyzkouset. pripadne bychom to mohli vyzkouset primo v aute, paklize budete schopni to radio vyndat abychom to mohli zapojit.

Symphony prepnout na aux jde

Vloženo (editace)

Lidi pls nevite jak premluvit radio PANASONIC aby se preplo na cd-menic i kdyz ho nemam ? Abych tam mohl napojit nejaky vstup ?

sice to neni symphony, ale nebudu zakladat novy topic ...

Editováno: , autor: kully
Vloženo
Ahoj, chci se zeptat, zda to jiz tedy nekdo zkousel ?

Diky za info, paul

jeminanku dovolena byla dlouha a pak jsem zapomel :-( stydim se. v modrem konektoru je vstup na changer. obvykle se jeste zapojuje vedle do zeleneho zem. nicmene budete muset byt schopni prepnout radio do aux modu anebo do modu, kdy virtualne hraje changer. coz se u nemeckych autoradii neda udelat jinak, nez pomoci komunikace zvenku ci pomoci pripojeni skutecneho changeru, ktery bude davat zpet info o tom, ze hraje.

osobne nemam zkusenost s radii, ktere pouziva skodovka. ale u toho, co se montuje do audin a vw to tak je. nemam duvod se domnivat, ze by to bylo jinak. tzn kabel sice koupite, ale bude vam k nicemu. radio totiz nema samo o sobe schopnost prepnout na AUX vstup.

EDIT: pokud by byl nekdo schopen poskytnout radio ze skodovky, tak jsem schopen to vyzkouset. pripadne bychom to mohli vyzkouset primo v aute, paklize budete schopni to radio vyndat abychom to mohli zapojit.

Symphony prepnout na aux jde

Jak se da prepnout symphony na aux? potom by ten kabel asi mel smysl. Dik za info

Vloženo

na jakém pryncipu drží knoflik otočný na symphony nějak se mě rozkočil a asi sem něco ztratil .Knoflík stale vyskakuje mám tu pružinu co ho tlačí ven ale nevým co ho drží zamáčklej.nemáte někdo foto?

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo

TAK beru zpět,mám MS402 tak je to jasný a přitom to mám pul roku na očích.Jenom mi blbne rádio špatný příjem,měřilo jsem to na anténě a pozapnutí všeho 0 voltu,nejde zesilovač jak ho zapnu?jo je tam i HF sada nokia tak jestli to má nějakou spojitost

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravim, nemel by jste někdo rozbite autoradio od Skodovky kde by bylo kolecko ovladani hlasitosti ? Dneska mi kamarad prinesl tohle radio a kolecko není L Diky moc, na cene se urcite dohodneme … Doufam ze tohle bude to jedine co k montazi budu potrebovat :-) Jestli to bude chtit jeste nejake kody tak potes panbu :-/ Radio mi prinesl kamarad ze se mu uz asi 2 roky vali ve skrini :-))

Vloženo
Zdravim, nemel by jste někdo rozbite autoradio od Skodovky kde by bylo kolecko ovladani hlasitosti ? Dneska mi kamarad prinesl tohle radio a kolecko není L Diky moc, na cene se urcite dohodneme … Doufam ze tohle bude to jedine co k montazi budu potrebovat :-) Jestli to bude chtit jeste nejake kody tak potes panbu :-/ Radio mi prinesl kamarad ze se mu uz asi 2 roky vali ve skrini :-))

kod bude chtít určitě pokud se montuje do jiného auta

Vloženo
Kod by nemal byť problém na nete je kopa kalkulačiek akurát budeš potrebovať v.č.Malo by byť niekde na šasy. :)

už jsem se stím na netu setkal - ono to opravdu funguje?

Vloženo

Samozrejme, pred 2 týždňami brat na Vetre B odpojil baterku po opätovnom pripojení origo rádio pýtalo kod. Tak som hladal a našiel radio fachá .Ak budeš mať problem tak napíš myslím,že je tam aj koncern VW.

Vloženo

Aha tedka na to koukam a asi to radio nebude z uplne cisteho zdroje pac z toho nejaky *censored* oloupal vyrobni cislo. Jedine co z toho vyctu je na prave strane jak je stitek s vyrobnim cislem ktere je odrbane ale nad nim je napsano Symphony 1U0035156C ale to mi asi nepomuze ze ? Lze z toho radi vycist seriove cislo nejakym PC nebo je sance ze by bylo napsane nekde vevnitr ?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...