martin.s Vloženo 21. Červen 2010 Sdílet Vloženo 21. Červen 2010 Dobry den, na fabii 1.2 12V 150tkm, ked startujem tak hned ako naskoci motor a vybehnu otacky je pocut taky divny zvuk ako by nieco pretocilo, akoby nejake zamravcanie(nie vzdy to spravi). Skusal som aj tocit starter tak aby nenaskocil motor, vtedy to nespravilo. Robi to aj ked zatlacim spojku. Ma niekto takuto skusenost? Mohol by to byt problem s prevodovkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 28. Červen 2010 Sdílet Vloženo 28. Červen 2010 Pravdepodobne počuješ rozvody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 29. Červen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2010 rozvody su to neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 Dobry den, na fabii 1.2 12V 150tkm, ked startujem tak hned ako naskoci motor a vybehnu otacky je pocut taky divny zvuk ako by nieco pretocilo, akoby nejake zamravcanie(nie vzdy to spravi). Skusal som aj tocit starter tak aby nenaskocil motor, vtedy to nespravilo. Robi to aj ked zatlacim spojku. Ma niekto takuto skusenost? Mohol by to byt problem s prevodovkou? Súvisi to so štartérom-el.magnetický spínač štartéru,nevracia pastorok štartéru a tak na niekoľko sekúnd počuješ zvuk ktorý popisuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 8. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2010 dufam, ze to je starter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 12. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 12. Červenec 2010 ..ten zvuk niekedy spravi a niekedy nie, a vzdy je dlzka toho zvuku ina. Nemoze to ist z prevodovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tonka Vloženo 18. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2010 Přečti si příspěvek od tonka, možná by to mohlo být ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 26. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 (editace) Ktory to je prispevok? Ten zvuk sa mi zda dost nepravidelny a vzdy rozdielne dlhy, preto som to zatial nepripisoval starteru, ale zas na 1.2 12V som zatial nepocul o vela problemoch s prevodovkou.. Editováno: 26. Červenec 2010, autor: martin.s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 29. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2010 Je to takovyhle zvuk? Kdysi to tady nekdo postnul, ja si to stahnul, tak nehledam, ale postuju znova. Tohle je napinak rozvodoveho retezu, za urcitych okolnosti se to stava a je to normalni (konstrukcne podminene). Xxx_HTP_klepani napinaku.mp3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radix Vloženo 5. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2010 takyto zvuk niekedy pocujem aj ja pri nastartovani ale len obcas.. vacsinou ked dam jednotku vo velkom kopci bez rucnej a pretoci motor. Je to takovyhle zvuk? Kdysi to tady nekdo postnul, ja si to stahnul, tak nehledam, ale postuju znova. Tohle je napinak rozvodoveho retezu, za urcitych okolnosti se to stava a je to normalni (konstrukcne podminene). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.s Vloženo 8. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2010 retaz to nieje, neviem presne urcit z kade to ide, nie vzdy to spravi.. no stale dufam, ze to bude len starter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kzberuska Vloženo 17. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2010 zvuk sem si neposlech, ale v rychlosti: napada me, jestli to neni onen zvuk, na ktery vyrobce upozornuje jiz v manualu, ze po nastartovani motoru ty "divne" zvuky jsou normalni, ze dochazi k hydraulickemu vymezovani ventilu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 7. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2011 Přeji pěkný den, mám 1.4 55KW a v nahrávce od Mawericka je zachycen zvuk (krátké kviknutí), které mě již několik let trápí. Zvuk je nepravidelný a někdy trvá i 3 - 5s. Nyní jsem si ale všiml, že pouze během tohoto zvuku zůstane po nastarování svítit kontrolka airbagu. Kladka by asi airbag nemohla ovlivnit, mohlo by ho způsobit i něco jiného (např. nějaký ventil, servo..), co si o tom myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.