semirr96 Posted June 24, 2010 Share Posted June 24, 2010 (edited) ahojte na oktaviu II 1.9 TDI ake loziska RUVILLE, SKF, FEBI, FAG-SRN poradte s cim mate dobre skusenosti pripadne aj nieco ine s cim mate dobre skusenosti dik Edited June 24, 2010 by semirr96 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
semirr96 Posted June 25, 2010 Author Share Posted June 25, 2010 tak co nic vam loziska neodchadzaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paldous Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 auto jeste nenabehalo tolik km aby meli cas odejit zatim jenom 60tis jinak dobrou skusenost mam z predchdziho auta s lozisky INA, jsou to nemci a kvalita je garantovana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cizap Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 Lozisko na zadnim pravym kole. Diagnostikoval sem vselico ale na lozisko bych to netipl, tupe rany pri prujezdu levotocivou a nebo rovinka, takovy jako kovovy poklepavani, pri zatizeni zadku o moc citelnejsi. Lozisko diagnostikoval servisak kamos, s tim ze 100% jistoty to nebude ale prej stejnak neni ok, divny bylo ze nehucelo jenom klepec. Objednano u cc-autodily FAG, doslo SNR - docela past a zdeseni, servisak hledal ve skoda ale nenasel ze by je tam nekdy davali. nenechal sem se zvyklat a slo tam, od te doby klid a pohoda, ale jak dlouho to ukaze cas. Cena cca 1800 mam pocit. oproti origo FAG ktery mi nabizeli ve skodovce kolem 4500 a nebo nakupka kolem 3200 je to rozdil, tak to snad vydrzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka toledo Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 já bych volil SKF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRYVER Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Já bych se nebál značek jako INA, FEBI, SKF a klidne bych je koupil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts