Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Trochu odbočím, mám columbus a sound systém a když chci hrát hudbu z iPhone přes Bluetooth tak mi to hraje jen z toho reproduktoru na kterém je nápis SOUND SYSTÉM na straně spolujezdce

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, mám dotaz , jestli nemá někdo informaci, zda bude škodovka nabízet adapter pro iPhone 6 do držáku na palubní desce...V nabídce příslušenství je pouze pro iPhone 4 a 5...Psal jsem i mail na škoda@info ale dosud bez odpovědi...Pokud je tu někdo, kdo pracuje ve škodovce nebo u dealera Škoda, šlo by to nějak zjistit?

Jde mi o to, jestli mám ten držák demontovat a koupit nové lišty, nebo počkat na adapter a použít ho aspoň jako nabíječku...Chtějí za ty adaptéry dost peněz, ale když už tam ta příprava je, tak bych ji chtěl využít...Díky za odpovědi..

• o 1 měsíc později...
  • o 8 měsíců později...
Vloženo

Pokud po přečtení celého vlákna vše dobře chápu, tak kdo má Jablko a GSM III, tak je nahraný. Kdo má Jablko a GSM II, tomu vše šlape v pohodě. Řešením u GSM III by mohl být Jailbrake + instalace rSAP serveru, což nechce dělat každý. A ještě zde byl poznatek, že GSM III se umí chovat i jako GSM II ... znamená to snad, že lze přes VAG změnit režim a vyhnout se tak koupi jiné jednotky? Sám mám tento problém a telefon zatím musím držet u ucha.. :(

Vloženo

Už jsem ti o tom něco psal. Stačí výměna jednotky a máš po problemu. Nebo telefon jednoduše neparuj a kup si marťana do ucha do tisícovky..

Nic se nikde na staré jednotce překodódovat nedá. Potřebuješ jednotku i s UHV protokolem.

Vloženo

Já mám GSM III a iPhone 6 a volání a přehrávání audia přes Bluetooth funguje bez problémů. Fungovalo i s předchozími generacemi iPhonů (4S, 5 a 5S). Žádnou dodatečnou úpravu telefonu nebo VAGem jsem nedělal.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Zdravím - už týždeň sa pasujem s problém pripojiť môj iPhone 6S k palubnému počítači ( Columbu ) a stále mi to vyhadzuje chybu. Prečítal som toho už toľko, že mám v tom guláš  :kol-26: vraj by moja jednotka mala byť kompatibilná s mojím iPhonom ...

Full_Size_Render.jpg

IMG_1854.jpg

IMG_3938.jpg
Vloženo (editace)

Škoda ... myslel som, že je kompatibilná ... našiel som toto:

http://www.checkiphone.eu/velky-prehled-vwskoda-bluetooth-jednotek-podporujici-iphone/

Tak aspoň už viem ako mám postupovať ďalej :-)

Pozeral som nejaké jednotky na aliexprese - viete mi nejakú doporučiť + čo to všetko obnáša (teda čo všetko musím spraviť, aby som ju spojazdnil).

http://www.aliexpress.com/price/skoda-bluetooth-kit_price.html

https://vertigoflea.wordpress.com/2012/05/09/retrofitting-original-vag-bluetooth-phone-module-in-skoda-yeti/

pozn.: sadu na telefonovanie by som už mal mať v aute - takže predpokladám, že mi stačí kompatibilná jednotka

Editováno: , autor: S1anley
  • o 4 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Ahoj. Mam jednotku 3c8035730E a iphone 5 ios 10.1.1 a klasicke propojeni funguje jako hansfree i jako prehravac hudby. Ale nedokazi pripojit telefon pres rSAP aby fungoval jako premium. Zkousel jsem to na Samsungu S4 mini a tam je vse v poradku. Premyslim jestli by mi mohl pomoci Jailbrake a nejaka aplikace ale nejsem si jist ze po tom se mi telefon pripoji v rezimu premium. Ma s tim nekdo zkusenost??? Dekuju moc za info. Wiki. 

Vloženo

@Albion a @supersoptik: Nezáleží to jen na telefonu, ale hlavně na jednotce. Pokud jednotka podporuje "běžný" (HFP a PBAP apod.) Bluetooth profil pro připojení telefonu, musí se na ni připojit de facto každý telefon. Pokud ale podporuje jen rSAP (taky třeba zkontrolovat nastavení Bluetooth v autě!), samozřejmě se připojí jen telefony s podporou rSAP, což je jen několik Androidů a staré "hloupé" Nokie. Mimochodem, máme doma iPhone 6S 128GB a s naším autem bez problému funguje (jednotka 3C8035730E - GSMIII Premium, ale předpokládám, že by fungoval i s původní 1Z0035729C).

Vloženo

Vôbec ho nepripojím.

kamoš včera kúpil combi 11/2011 skoro sockapaket, a pripojilo mi to pekne, dokonca aj hudba cez Bluetooth fachčila...
Toš.....mám starú BT jednotku.

Vloženo (editace)

@wizaard ja mam stejnou jednotku 3c8035730e a zatim jsem tam pripojil vsechno co jsem zkousel ale pouze na poslech hudby a na hansfree ale jedinny telefon samsung s4 mini se mi pripojil jako vzdalena sim a tudiz slo cist sms, slo nastavit wifi auta a podobne. Jinak ja mam iphona 5 a manzelka lenovo a ani jeden se nespoji jako premium pouze jako hf

Editováno: , autor: supersoptik
Vloženo (editace)

@supersoptik: Samozřejmě, čtení SMS a Wi-Fi (a jiné) jsou funkce dostupné pouze při rSAP připojení. Většina dnešních telefonů toto nepodporuje, jen některé Androidy (třeba Windows 10 Mobile / Windows Phone vůbec, iOS vůbec). Při klasickém připojení (HFP = handsfree a PBAP = kontakty) máš pouze telefonní seznam, hlasové ovládání a volání jako takové. Nic víc. Profil rSAP umožní autu kompletně převzít SIM z telefonu (jako bys ji vyndal z telefonu a připojil do auta), proto pak auto i čte přijaté SMS, proto sdílí 3G připojení přes Wi-Fi apod.

Editováno: , autor: wizaard

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...