Přejít na obsah

1.9tdi agr 66 kw 4*4 prestane tahnout


Franta123

Doporučené příspěvky

pomozte prosim nekdo. Mam octavcu 19tdi 66kw 4*4 a v tahu na dalnici přestane tahnout.Po znovu nastartovani chvilku klid prestane jet až v dlouhem tahu.Na vagu je napsana chyba tlaku do turba, agr ventil beha.Pod sklem sou dva el. ventily ten v pravo co de do turba divne cvaka po zapnuti kličku.

Robilo to aj mne a bol na chybe ten ventil N75. Ale ja som menil aj turbo, vahu vzduchu a aj ten ventil.Vycitili míi komplet sanie atd.

Skus vymenit ten ventil nieje to az thak drahe a potom uvidis. Ak ti to bude robyt aj dalej tak potom to typujem na vahu vzduchu. Napis ako si dopadol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem s tim u mechanika napojili jsme to i za jizdy vše bylo v pořadku jen chyba napsana v pameti v odchylkach tlaku do turba.Problem se projevoval jen za jizdy domu z dovolene při dlouhe jizdě po dalnici.Na normalni silnici kde se přeřazuje tak to nic neděla proto projiždka nic neukazala zakon schvanosti.Hadice se zdaji v pohodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...