Kali33 Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Zdravim vsechny...chtel bych poradit mam superba 1.9 tdi...a nevim jake formaty auto radio prehrava jen nektere stare cd mi tam sli..takze jaky format to prehrava?...palubni pc nesviti jen pri nastartovani tam je par veci...kcemu vlastne slouzi? vim ze u nekterych se da nastavit teplota atd... (hned prvni fotka...omlovam se jesli to majteli fotek vadi ze sem je pouzil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Záleží, jaké máš autorádio. Pokud máš základní Škoda Symphony, tak to ve starší verzi přehrává pouze klasická CD (tedy ne CD s mp3). Novější verze už umí z CD i mp3. Pokud ti to nechce načítat pálená CD, tak buď jsou špatně napálená, nebo má CD mechanika už nejlepší časy za sebou. Když je v pořádku, tak i ta starší verze přehraje pálená CD bez problému. "Palubním počítačem" máš na mysli co? To, co je mezi rychloměrem a otáčkoměrem? Tammůžou být dvě verze, podle stáří a výbavy auta - buď tam můžeš mít jen klasické kontrolky a nebo tam můžeš mít tzv. maxidot, což je displej pro zobrazování růzého textu a ikon. Jakých "pár věcí" tam máš po startu? Kontrolky? Pokud ano, tak máš tu první "nižší" verzi. Teplotu bys v tom případě snad měl mít na jiném displeji v otáčkoměru resp. rychloměru. Pokud máš maxidot, tak se tam zobrazuje v základu teplota, údaje palubního počítače (aktuální a průměrná spotřeba, km, dojezd... - přepíná se kolíbkovým tlačítkem na pravé páčce pod volantem) a informace z rádia. Dále se tam zobrazují různé výstrahy typu nezavřené dveře, prázdná nádrž, prázdné ostřikovače, nesvítící světlo, tlak oleje a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali33 Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 A jaky to je fotrmat? zkratka?? jako WMA???? Jo mame tu starsi verzi..na displei mame tam jen kontrolky...dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Merk Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Klasické audio CD neboli CD-DA neboli Red Book CD, na kterém je maximálně 80 minut hudby. Prostě takové CD, které si člověk koupí v obchodě zabalené do celofánu a pak ho strká do CD přehrávače. Ne datové CD, na kterém je uloženo až 700 MB hudebních souborů typu mp3, wma a spol. Pokud si chceš takové audio CD vytvořit na PC, musíš soubory typu mp3, wma a spol. vypálit právě jako audio CD, což umí třeba Nero pod položkou "Vytvořit hudební CD". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kali33 Vloženo 27. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Ok uz sem neco povypaloval tak to zkusim dik!!!! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 15. leden 2013 Sdílet Vloženo 15. leden 2013 Čus, trochu to tu opráším a dotaz hodím sem, prosím o radu, měl jsem v supovi origo symphony na CD a vyměnil jsem ho za symphony MP3. Rádio funguje jak má, jen na maxíku v té horní části je tma, předtím normálně ukazoval cd i stanice, kde je chyba ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 16. leden 2013 Sdílet Vloženo 16. leden 2013 čus, tak klasika buď nakodovat ... nebo bude rádio kanové a ty máš třídrát, ale MP3 už bude asi kanové takže Nakodovat napiš Milhauskovy ten bude vědět čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 chlapi hodím to sem... 1) kámoš kúpil SI a nevie čo má za typ rádia (ja tiež nie),papiere k tomu žiadne... 2) poprosil by som,kde sa dá zohnať táto GPS anténa (poprípade ako opraviť tú koncovku) ...niekto sa to už snažil za každú radu vopred chlapi ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 To není žádný originál. Je vidět, že ani přesně nepasuje do rámečku. Co ho vytáhnout a zkusit najít nějaký štítek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 skúsime.... a čo tá anténa,žiadny nápad??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 přesně tak, toto rádio není originální, vypadá to na nějakou levnou čínu a gps anténu kupte novou, stojí 249 Kč. Než pájet a hledat koncovky, to bych si to raději koupil nové. Nebo tu koncovku připájej zpátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 díky chlapi ,posuniem ďalej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 gps anténu kupte novou, stojí 249 Kč. je možnosť prosím ťa,keby si mi sem hodil nejaký link na tú anténu...ešte raz dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Prodam ti ji. Interni, pouzivana opravdu jen pul mesice, sehnal jsem original aby to nebyla dodelavka tak antenu. Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Ahoj, vyuziju tenhle topic na par dotazu ohledne audia. Mam v aute original skoda starsi radio *tusim ze sd tomu rika symfonic). Jenze to neprehrava mp3. Chci se zeptat jak radio vyndat, nejspis bude jeste prisroubovane a zda to ma propojku ISO, at tam muzu pichnout kteekoliv radio, nebo budu potrebovat redukci ? Zatim mi staci normalni tatranka na USB a mp3. DX moc nechci, je to dosti napadne a krade se to preci. Dalsi otazecka, musim rozdelat palubku abych radio vyndal kdyz je prisroubovane, ale ptam se kde se to da rozdelat, at se pi nekolika hodinach nedostanu do motoru :-D pokud by mel nekdo foto nebo schema, kde co povolit, to by bylo uplne luxusni. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 zdar koumáku. odcvakneš kryt, zepředu vidíš takový otvůrky každý na jedné straně a v tomto místě zápáčíš a rádio vyskočí. Pokud si budeš moct udělat plíšky tak si je udělej, je to daleko komfortnější a zabere to chvíli. Rádio není přišroubované, jen nacvaknuté v palubce. Budeš potřebovat fantomové napájení antény, pokud budeš mít neorigo, na kabeláž ti dají v krámě redukci. Jinak rádio se jmenuje Symphony. Viď fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 (editace) zdar koumáku. odcvakneš kryt, zepředu vidíš takový otvůrky každý na jedné straně a v tomto místě zápáčíš a rádio vyskočí. Pokud si budeš moct udělat plíšky tak si je udělej, je to daleko komfortnější a zabere to chvíli. Rádio není přišroubované, jen nacvaknuté v palubce. Budeš potřebovat fantomové napájení antény, pokud budeš mít neorigo, na kabeláž ti dají v krámě redukci. Jinak rádio se jmenuje Symphony. Viď fotky díky o víkendu se na to asi vrhnu, psal jsem se protože to nechci něják dotrápat či polámat :-) Plíšky bych měl mít ještě ze starého rádia. Dneska jedu pryč, tak na to trošku mrknu :-) Jinak ty přípojky vypadají normálně jak na rádiich, no uvidím tedy :-) PS, mohl by mi když tak někdo doporučit nějáké radio, klidně i použité ? když tak do zpráv, nějákou dobu jsem se o to už nezájimal a technika šla celkem kupředu... Děkuji Editováno: 23. Říjen 2013, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy20 Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Já jsem v předchozím voze měl 1DIN rádo Kenwood KDC-BT61U a byl jsem velice spokojen. Rádio má bluetooth (tedy umí jak přehrávat z telefonu tak Hands Free), CD, FM Tuner, USB a dokonce i AUX. Pak má i nějaké speciální rozhraní pro iPod (nikdy jsem to nepoužil, protože to neznám). Ale víc si o tom přečti tu: (http://www.mmtuningauto.cz/autoradio-kenwood-kdc-bt61u/) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 (editace) Děkuji, mě jde hlavně o zvuk a výkon. ale kouknu a počtu si :-)Ps v tom originál radiu jsou ty díry na vytažení Pod tím nápisem AIM a TP ?? Dík za info (nemůžu tu nahrát obrázek, nevím proč.. ) Dodám později http://2i.cz/d2bc0d27f4 Editováno: 23. Říjen 2013, autor: angel.CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Ano to jsou ony :-) Ale když budeš šikovný vezmes dva tenké plíšky a při oddělání dekoru je zastrčíš z boku rádia a vytáhneš jej taky v klidu jen to chce trošku polaborovat :-) strčit je přímo mezi rádio a plechové šaši palubky :-) DEKOR DOLŮ :-) ten sundáš tak, že jej ze spoda pomalu vycvaknes...Nic tezkeho hlavne pomalu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Takze ty plisky nemam strkat do rech direk o kterych jsme se bavili ? Ale z boku radia jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 tady jsi dostal dva návody jak to vytáhnout a oběma to jde.Plíšky zastrčíš do těch dírek jak ses ptal.Vleze tam i šroubováček.Airman ti zase napsal že pomocí plíšků které zastrčíš z boku rádia to jde taky.Vyzkoušej co ti půjde líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
angel.CZ Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Ok ok, diky moc o vikendu vyzkousim, plisky jsem nekde zalozil :-/ pak dam vedet. Zatim diky moc kluci ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 K těm ISO konektorům: Koncern má oproti jiným radiům prohozený PIN 4 a 7, což je stálé (žlutý kabel) a spínané (červený kabel) plus. Tyto kabely je nutné při instalaci jiného radia prohodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 25. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2013 A poznáte to tak, že si vaše rádio nebude pamatovat naladěné stanice atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.