pavelhoffmann Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 mam škodu octavia 1.8 turbo RS šel mi bily husty kouř z vyfuku kámoš mi řekl že odešlo turbo a olej se vraci do vyfuku tak jsem vyměnil turbo a nastartoval jsem kouř se ustal ale ne uplně když se rozjedu ještě to dost kouři a když jedu na jedničku tak to taha ale zařadim dvojku a nema to silu čím to muže být děkuji moc za rady zkouším vypojít baterku aby se řidici jednotka motoru resetovala bylo mi to doporučeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 30. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 mam škodu octavia 1.8 turbo RS šel mi bily husty kouř z vyfuku kámoš mi řekl že odešlo turbo a olej se vraci do vyfuku tak jsem vyměnil turbo a nastartoval jsem kouř se ustal ale ne uplně když se rozjedu ještě to dost kouři a když jedu na jedničku tak to taha ale zařadim dvojku a nema to silu čím to muže být děkuji moc za rady zkouším vypojít baterku aby se řidici jednotka motoru resetovala bylo mi to doporučeno Nerad bych tě strašil, ale vypadá to na vodu v palivu, nebo na špatné těsnění pod hlavou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelhoffmann Vloženo 30. Červenec 2010 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2010 Nerad bych tě strašil, ale vypadá to na vodu v palivu, nebo na špatné těsnění pod hlavou.... voda mi ale neutika ale mrknu se nato.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKKaS Vloženo 3. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2010 Ak mas zle tesnenie pod hlavou tak v nadrzke pre chladiacu kvapalinu nebudes mat priezracnu tekutinu ale ciernu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Zatloukal Vloženo 31. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2010 A nebo zkus vyčistit mezichladič stlačeného vzduchu - intercoler.Jak se olej cpal zpět do sání,tak ti nejspíš zacpal ten chladič....zkus vyčistit a dej zprávu jak si dopadl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 mam škodu octavia 1.8 turbo RS šel mi bily husty kouř z vyfuku kámoš mi řekl že odešlo turbo a olej se vraci do vyfuku tak jsem vyměnil turbo a nastartoval jsem kouř se ustal ale ne uplně když se rozjedu ještě to dost kouři a když jedu na jedničku tak to taha ale zařadim dvojku a nema to silu čím to muže být děkuji moc za rady Pokiaľ sa ti nestráca voda,tak sa treba zamerať na vstrekovače nafty.alebo snímač teploty vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 mam škodu octavia 1.8 turbo RS šel mi bily husty kouř z vyfuku kámoš mi řekl že odešlo turbo a olej se vraci do vyfuku tak jsem vyměnil turbo a nastartoval jsem kouř se ustal ale ne uplně když se rozjedu ještě to dost kouři a když jedu na jedničku tak to taha ale zařadim dvojku a nema to silu čím to muže být děkuji moc za rady Pokiaľ sa ti nestráca voda,tak sa treba zamerať na vstrekovače nafty.alebo snímač teploty vody. AUTOSPRAVCA: Nepis sem blbosti aspon ked sa do toho nerozumies 1,8 TURBO RS. - JE BENZINOVY MOTOR!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autospravca Vloženo 1. Září 2010 Sdílet Vloženo 1. Září 2010 [ AUTOSPRAVCA: Nepis sem blbosti aspon ked sa do toho nerozumies 1,8 TURBO RS. - JE BENZINOVY MOTOR!!!! Ok nevšimol som si že to nie je nafťak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 2. Září 2010 Sdílet Vloženo 2. Září 2010 K té DIAGNOSTICE......odpojením AKU tomu moc nepomůžeš spíš naopak ....po zapojení AKU je potřeba pro správnou funkci udělat nastavení a neni to jen o nastavení škrtící klapky atd.......Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.