VašekMBG Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 (editace) Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda by ste nevěděli o nějáke dobré a cenově dostupné možnosti nalakování škody 1000. v okolí Prahy nebo Loun předem děkuji za odpovědi...... Editováno: 2. Srpen 2010, autor: VašekMBG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 2. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 Chtělo by taky vědět kraj nebo okres kde jí chceš. Třeba u nás lakuje kluk-"garážník" , ale luxusně a mě trefil perfektně odstín na autě (hráškově zelená) líp než autorizovaný servisy. Ale je to vysočina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VašekMBG Vloženo 2. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2010 (editace) Díky za odpověď, hned jsem doplnil .... pro mne by dylo fajn Louny nebo Praha..... Editováno: 2. Srpen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.