Přejít na obsah

Nakodování Columbus + GSM II


Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, mám O2 2006, puvodně s Nexusem. Nyní mám cca rok a pul Columbuse + novou gateway z roku 2009 + senzory vzadu. Vše šlape výborně i na Maxidotu, senzory se objevují na Columbovi, mám i nový Climatronic, také běží na Columbovi. Problém mám ten, že mám nyní namontovaný GSM II bluetooth a potřebuji to nakodovat. V maxiku se mě telefon objeví, ale když se spojí s telefonem, tak se i columbus ozve....ale nefunguje. Mám aktivovanou hlasovou navigaci, a ta také nejede, protože GSM není pravděpodobně korektrně nakodovan a nefunguje tím pádem mikrofon. Uměl by to někdo z vás nakodovat? Jsem z Brna, ale mohu dojet kamkoliv. Telefon mám Iphone 3G. Měl jsem puvodně koupenou GSM III, ale ta bohužel nepodporuje Iphone, resp. Iphone nepodporuje RSAP, bohužel.

Díky všem za pomoc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak to spravilo správné nakódování v servisu za 300 Kč.

Ahoj Matěji, mám ten samý problém, podařilo se ti to nějak vyřešit? Dnes jsem to zkoušel a prostě jsem to nerozchodil. Mám GSM 1Z0 035 729 E, což jsem se tady dočetl, že by měla být GSM II. Na foru jsem odpověď nenašel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...