Přejít na obsah

Panasonic 1301


Carlo

Doporučené příspěvky

Koupil jsem si tento přístroj za 2800,- letos zjara v rámci výprodeje - tento model skončil. Za tu cenu jsem si říkal, že to zkusím s MP3 a taky se mi líbilo zelené podsvícení tlačítek a vůbec i samotné uspořádání tlačítek. Rozporuplný je totálně hladký knoflík hlasitosti, který má ovšem přesný chod (skutečně co cvaknutí to stupeň nahoru neb dolů - ne jako Symphony nebo Blaupunkt). Jednoznačný minus je snad jen totálně lesklý překryt displeje v kombinaci s malým jasem - stačí trochu světla a je nečitelný. Jasně že funkce rádia nejsou nic moc, odpovídá to ceně, přesto mile překvapily přesné hodiny, které se aktualizují podle RDS a opravdu dobrý zvuk.

Obtížnější byla montáž, chtělo to hodně násilí. Přestože tělo rádia je menší než obvykle, montážní rámeček má přeplátování na bocích, takže je nepatrně větší a do otvoru v palubce jsem ho dostal jen za použití maximálního násilí.

Od té doby jsem přístroj nevytahoval, ale byl jsem rozhodnutý to po nějaké delší jízdě udělat a zkontrolovat jak moc hřeje. To jsem udělal tuto neděli, kdy jsem se vrátil z čtrnáctihodinového výletu s intenzivním provozem rádia a bylo JEN MÍRNĚ OHŘÁTÉ, což bylo opravdu hodně milé překvapení. Fakt je, že na zadní stěně je masivní hliníkový chladič, tomu jsem ovšem moc nevěřil, zato teď je to pro mě první rádio s opravdu dobře vyřešeným chlazením. Symphony v tomto směru taky nebyl špatný, ale na Panasonic nemá. Blaupunkty obecně bývaly hotové topinkovače a byl to také důvod, proč jsem se rozhodl, že Blaupunkt už ne.

V době mého nákupu jsem však ještě nevěděl, že se bude vyrábět Symphony s MP3, jinak bych určitě počkal :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam ho od ledna (2900,-) a jsem taky plne spokojen. Pekne ladi s barvou podsviceni budiku. Ramecek mi tam taky nesel furt byl jakoby sikmo tak jsem pouzil hrubou silu :-). Namontoval jsem ho do dolni casti prostoru pro radio hned nad ovladace topení a rikal jsem si jestli to nevadi ohledne chlazeni ale kdyz rikas ze toto radio hreje velmi malo tak uz se nebojim. To ovladani velkym knoflikem mi dokonale vyhovuje. muzu mnohem rychleji ztlumit volume nez pokud bych musel mackat cudlik. A dobre se stelujou basy a vejsky coz ja delam dost casto. Na primem svetle je display opravdu necitelny ale to se zas tak casto nestava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím čudlíkem souhlas, štelování parametrů je velice intuitivní, jen jsem kritizoval, že je dokonale hladký, takže se musí dobře uchopit. Pokud ovšem přitom knoflík nechtíc zmáčknu, nic se neděje, první zmáčknutí je stejně volume.

Ovlivnění ŘJ vytápění bych se neobával, čidlo je navíc na čelní straně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to Carlo: Ja nemyslel ovlinveni řj vytapeni, ja myslel chlazeni radia, protoze pokud je radio nahore je nad tusim trochu mista, takze teplo ma kam unikat. Kdyz je dole je hned nad nim ta plastova vypln.

Dobrej vtip byl, kdyz jsem si od otce pucil octavku na hory a nechal mu fabii, tak mi pak rikal ze za boha nemoh prijit na to kde je volume. Ze zkoumal i doma ten panylek a nemoh na to prijit :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...