Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

dobry den, chtel bych se zeptat jestli de vypnout omezovač na octavii 1 combi facelift 2,0l 85kw pomoci vag-com?

Upraveno od Petas19

• 2 týdny později...

dobry den, chtel bych se zeptat jestli de vypnout omezovač na octavii 1 combi facelift 2,0l 85kw pomoci vag-com?

Proč to chceš vypínat?

Na sebevraždu ti stačí devítka ke spánku a nebo brokovnice do úst, nemusíš likvidovat auto.

sorry, ale zase opravdu inteligentní dotaz.........proč tam asi omezovač je....no proto abychom ho hned vypnuli.....ach jo.....

• Autor

Proč to chceš vypínat?

Na sebevraždu ti stačí devítka ke spánku a nebo brokovnice do úst, nemusíš likvidovat auto.

spáchat sebevraždu nechcu a auto taky nechcu likvidovat ale proč bych nemohl jet po německejch neomezenejch dalnicich o něco rychlejc než to jede

Kolik je nastavenej omezovač?

spáchat sebevraždu nechcu a auto taky nechcu likvidovat ale proč bych nemohl jet po německejch neomezenejch dalnicich o něco rychlejc než to jede

a kolik jako chceš jet....kolik to jede teď.....třeba 190? to je málo???????? .... tak to prodej O a kup si ferárko nebo bmw z4

Upraveno od Marek

pockat --- benzinova kokta omezovac nema na rychlost, ale prece na otacky motoru

• Autor

a kolik jako chceš jet....kolik to jede teď.....třeba 190? to je málo???????? .... tak to prodej O a kup si ferárko nebo bmw z4

prodavat to nechcu protoze se mi libi a jede 210

• Autor

Kolik je nastavenej omezovač?

kolem 6500ot/m a 210km/h ale nevim jestli sou omezeny otačky nebo rychlost

• Autor

pockat --- benzinova kokta omezovac nema na rychlost, ale prece na otacky motoru

to je mozny proste to zastavy na rychlosti a na otačkach a chtel bych to vypnout nebo aspon posunout

prodavat to nechcu protoze se mi libi a jede 210

no sorry, ale 210 Ti je málo?????? No tak všechny Svatý s sebou pak vem do auta......;)

Mám pocit, že to stejně víc nepojede... a omezovač se tu řešil a došlo se k závěru, že O1 omezovač nemá resp. snad nastavený na dostatečně vysokou hodnotu. Mimochodem, kolik by jsi s 85kw chtěl jet??? 300???

• Autor

Mám pocit, že to stejně víc nepojede... a omezovač se tu řešil a došlo se k závěru, že O1 omezovač nemá resp. snad nastavený na dostatečně vysokou hodnotu. Mimochodem, kolik by jsi s 85kw chtěl jet??? 300???

to ne ale 220 by to mohlo jet

tak tobě to jede 210 a o těch 10 se ti to vyplatí takle bláznit????:smich:

• Autor

tak tobě to jede 210 a o těch 10 se ti to vyplatí takle bláznit????:smich:

vyplati

tak jo.......;)

jenom otacky jsou omezeny, muzes si to sam zkusit - vyrad na neutral a vytoc motor co to pujde - je misto kam dal uz to nepujde a bude to jako by delat hen hen hen hen s kratkou pauzou

Omezovač by měl být, jak už napsal Octavka na otáčky motoru, když jsem zkoušel kolik moje octa vytáhne na 3 a 4 RS, tak při cca 6800 ot/min zasáhl omezovač... ;)

• Autor

a de njak vypnout nebo posunout

Ten omezovač tam asi na něco je ne? Klidně jsi to vypni, ale nechtěl bych jet za tebou až ti vyskočí motor a ty to roze.... !!!!

• 9 měsíců později...

to už bych to radši řešil delší převodovkou, než vypnout omezovač a točit to do 20 tisíc

Haha, dobra kravina :D kolik toho najezdis na nemeckych "neomezenych" dalnicich? :D Asi si tam dlouho nejel, vid... Navic tam 90% aut nejede rychleji nez 160-170 km/h.

• 8 měsíců později...

Zdravičko, Mam octavii 16tdi a chtěl bych se zeptat jak se da vypnout nebo přenastavit na vyšší hodnotu Omezovač rychlosti který je nastaven na 190km/h motor točí teprve 3700ot/nim. Brzdy i podvozek je dimenzovany i na vyšší rychlost. Mam VAG skoušel jsem to přenastavit, napise nová hodnota uložena, ale stejně tam zustává ta stará. Předem dik za pomoc ;-)

Dobry den, mam 1,2 Htp a chtej bych omezovac posunout aspon na 320, jde to? :-DDDD

Jasně že to jde....Naši to tak na Haťapce mají a kolem těch 300 normálně lítaj po vesnici :kol-28:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.