tdikarlos Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 Ví někdo jak a kde spravit okolí Třebíče nebo v Brně? Nebo tip na opravu-nažehlovačku jsem zavrhl dopředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 6. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2010 To nejde nijak rozumně opravit, než vyměnit potah. Můžeš ho koupit u Škodovky, nebo např. od Alesia. Výměna není nijak obtížná, snad jen ty kovové sponky jdou obtížněji montovat (jsou na ně takové spešl kleště, ale asi je jen pro jednou nebudeš kupovat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 28. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2010 (editace) To nejde nijak rozumně opravit, než vyměnit potah. Můžeš ho koupit u Škodovky, nebo např. od Alesia. Výměna není nijak obtížná, snad jen ty kovové sponky jdou obtížněji montovat (jsou na ně takové spešl kleště, ale asi je jen pro jednou nebudeš kupovat). samozřejmě, že jde zajeď do čalounictví... Editováno: 28. Srpen 2010, autor: dezod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 29. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 (editace) V čalounictví jsen byl a bylo mi řečeno-oprava cca. 2 tis. Vymění se celý vadný díl-tzn. rozpárat švy a vložit nový díl a zašít a vsadit zpátky. Ty sedačky -jsou ze sportpaketu-jako RS ale látkové-jsem koupil tady na fóru , s tím že jsou absolutně bez poškození. Vyzvedával mi je kamarád, a díky tomu , že byly krásně zabalené ,tak nebylo nic vidět. Tak zvažuji,i díky ceně opravy, jestli ho nedát na černou listinu. Tohle se opravdu nedělá............. Samozřejmě dělá mrtvého brouka a že si toho nevšiml............ Editováno: 29. Srpen 2010, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Místo čalouníka rozbít frajerovi hubu s výsledkem vymlácení peňez, jenže bohužel náš debilní stát tyhle parchanty chrání takže by se začít mělo jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 29. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 No řekl bych, že v tomto případě je to čistě moje blbost. Tady asi stát moc nepomůže, pokud to kupuješ z druhý ruky ještě přes někoho a důvěřuješ, že člověk z fóra tě neojebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woodbine Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Od koho jsi je kupoval? Třeba by veřejný pranýřování tady přineslo efekt a ostatní by aspoň věděli, na koho si dát pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 29. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 (editace) Uživatel " hphp ". A je to venku a myslím, že si to opravdu zaslouží............. Editováno: 29. Srpen 2010, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Kay Vloženo 29. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 Nekde tady je tema AUTOPOTAHY od fy MAD. Tatik ma taky propalenou sedacku(spadl mu mezi nohy vajgl)Takze se da sehnat potah origo Skoda a samo domo vymenit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 29. Srpen 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Srpen 2010 ...ještě že si nepropálil něco jinýho........jinak dík za info, mrknu na to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.