Přejít na obsah

zateka cez piate dvere


Taurus70

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Nazdar pánové !

Poradím Vám jak na to, protože jsem právě toto řešil celý včerejší večer a dnešní dopoledne po třídenním neustávajícím dešti, poté co jsem dostal skrz západku zámku pěknou spršku po otevření zadních dveří.

Ano, teče tam skrz lištu nad SPZ, ale většina vody shora proteče zase ven na SPZku. To, co se dostane dovnitř jde okolo zámku.

Takže moje rada zní: zkontrolovat neporušenost těsnění na liště, hlavně pak nad vložkou zámku a taky jestli je vlastní vložka zámku dobře zatěsněná ve svém uložení. V DP sice o tom není ani zmínka, ale v ETCE je u vložky zámku jakési těsnící lepidlo. Voda totiž proteče okolo té vložky, pak steče po mechanismu zámku a pak hurá do vnitřku dveří.

Jo a pro jistotu si pročistěte odtokové otvory dolních v rozích dveří, jsou pod takovými pryžovými krytkami. Je to kruhový otvor s malým vybráním ve spodní části. Je to sice asi jen technologický otvor, kudy odteče přebytečná tekutina při máčení karoserie ve výrobě, ale vyplatí se případné dešťové vodě vytvořit aspoň nějaký únikový prostor.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...