Listopad 16, 201410 r Ja som mal so zásterkami dobré skúsenosti už pri predchádzajúcom aute. Teraz som pri kúpe nového Yeti objednal zásterky predné aj zadné. Auto ma už čakalo spolu s nimi :-)
Prosinec 31, 201410 r Taky jsem se konečně stal majitelem Yetíka a právě teď objednávám zástěrky. Půjdou na auto okamžitě, jelikož se auto šíleně špiní. Měl jsem zástěrky na autě vždycky, myslím si že je to částečně ochrana auta a taky je to i ohleduplnost k ostatním řidičům. Jet za autem bez zástěrek je utrpení, ale lidi jsou dnes k ostatním lhostejní,
Leden 1, 201510 r Ano, máš pravdu že se špiní stejně, ale o mnoho méně a to je ten důvod, proč je dobré si je namontovat. Já jsem dával také hned zástěrky (lépe to vypadá) ale špiní se to stejně.
Duben 24, 20169 r Podle me jsou ty orig. zasterky moc male, proto se to spini stejne, chtelo by to vetsi.
Duben 24, 20169 r male?me prijdou dost velke,taky sem je oddelal akorat do zadu sem si dal ty pidi z faceliftu
Prosinec 14, 20168 r Nevíte někdo, zda facelift zadní zástěrky aktuálně standartně montované na Yeti jsou stejné jako tyto? Ten rozdíl oproti předním zástěrkám mi přijde docela velký http://www.obautodily.cz/skoda-yeti-facelift-zadni-lapace-necistot-original-sada-5059cz260/
Prosinec 16, 20168 r Rozdíl myslíš v čem? Barva a velikost podle mě stejná nebo obdobná, tvar musí být jiný.
Prosinec 16, 20168 r Přední zástěrky jsem už domontoval a zdají se mi větší než ty zadní. Proto bych chtěl vědět, jestli ty zadní, co mám na autě už z výroby, jsou ty stejné jako na odkazu
Prosinec 16, 20168 r Jo takhle, už chápu. Také tam mám z výroby nějaké miniaturní zadní zástěrky, dlouhé jen 3 cm, podle mě to není to samé co v eshopu. Upraveno Prosinec 16, 20168 r od osobne
Prosinec 23, 20168 r Tak tady jsem zadní zástěrky vyfotil vedle sebe, ta menši zástěrka (dlouhá 3 cm) je namontovaná z výroby a větši (dlouhá 10 cm) je koupená z eshopu. http://www.cc-autodily.cz/lapace-necistot-zadni-10 Upraveno Prosinec 23, 20168 r od osobne
Prosinec 23, 20168 r Vepredu jsem zasterky koupil a vzadu take, presel jsem vzadu na velke, i ty jsou dle me moc male, ale vetsi se na Yeti neprodavaji. Ty male zadni z vyroby jsou primo miniaturni. [emoji8]
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.