Publikováno Srpen 13, 201015 r Zdravím. Má někdo povědomí v čem přesně je rozdíl mezi těmito motory? Je to jenom v softwaru ŘJ? Nebo jsou tam i nějaké rozdíly v mechanických součástech motoru?
Srpen 13, 201015 r Dle prodejce pouze v řídící jednotce motoru. Ovšem prodejce je asi ten poslední, kdo o tom něco ví. :-) Asi mi to řekl jen proto, abych auto koupil s vědomím, že pak jen vyměním jednotku a budu mít silnější verzi, ale skutečnost asi tak růžová nebude. :-) Někde jsem tu četl i o nutnosti měnění budíků kvůli tomuto, že je to nějak spárované... ale měla by to být snad jen ta jednotka... Ale na techniku jsou tu jiní odborníci...
Srpen 13, 201015 r Bude to asi i něco podobného, jako byly rozdíly mezi motory Favoritů 135 a 136 - ty se v mechanice lišily jen minimálně - kompresním poměrem, který se určoval pouze tím, jestli byly použity písty s prohloubeninou ve dně (135 = nižší kompresní poměr) nebo s dnem téměř rovným (lehce vypouklým = 136 = vyšší kompresní poměr). Sice se říkávalo, že byly i jiné vačkové hřídele, ale to platilo možná jen u prvních sérií - kusy z pozdější výroby měly vačku stejnou. V dnešní době k tomu například přibyla možnost použití víceventilové techniky - "haťapka" 1,2 6V má nižší výkon, než 12V (zde nejde o napětí v palubní síti ve voltech, ale o počet ventilů) atp. Samozřejmě, patřičným softem lze u motorů docílit i větších rozdílů a "uškrcení", než jen 14kW.
Srpen 14, 201015 r Mělo by to opravdu být tak, že je jiná ŘJ a budíky. Negativem pro případného úpravce je bohužel novinka od faceliftu - ani ESP nepřinese pro 1.2/63kW dozadu kotoučové brzdy Jinak k HTP - 44kW se začala kvůli tech. problémům 6V verze vyrábět jako 12V s jiným sw. Jestli už se to vrátilo zase zpátky do normálu, nebo to bude změna navždy, to už nevim.
Srpen 25, 201015 r Autor Zde je pro zajímavost ke stažení "Dílenská učební pomůcka motoru 1.2 TSI 77 kW".
Listopad 3, 201014 r Autor Tak dneska mi z fabriky přišla odpověď (po urgenci) na otázku o uvedení rozdílu mezi těmito motory: Vážený pane, děkujeme za Váš dotaz a zároveň se omlouváme za prodlení odpovědi z důvodu vysoké frekvence e-mailových dotazů. Váš dotaz jsme konzultovali s kolegy a technicky jsou oba motory shodné, odlišného výkonu bylo dosaženo použitím jiného nastavení řídicí jednotky. S pozdravem a přáním hezkého dne Irena Kohoutová info@skoda-info.cz Škoda Info-Line 800 600 000
Listopad 4, 201014 r Tak uvidím, jestli to Cimbu časem nějak chipne - tu 63 kW verzi. Prý už na ní pracuje. Upraveno Listopad 7, 201014 r od Pandora
Listopad 27, 201014 r Nazdar ľudia. Zaujala ma jedna vec v technickom preukaze a to že výrobca motora je udaný VOLKSWAGEN AG, DEU. Je to motor 1.2 TSI, 77kw. Nevyrábajú sa tieto motory iba v Čechách alebo ako to je?
Leden 9, 201114 r To bude asi tak, ako s motormi volkswagen. Vyrobene v Nemecku- v Cechach pridany kryt s logom skoda a v technickom made in cz. Tak toto bude naopak. Vyrobene v cechach a v nemecku pridany paprndekel s logom vw. Tiez mam 1,2tsi/77 vyrobeny v nemecku.
Leden 25, 201114 r Nově je chptuning od Sportmotoru na motor 1.2 TSI 77kW http://www.sportmotor.cz/motor/b12tsi77.htm Upraveno Leden 25, 201114 r od Haski
Leden 26, 201114 r Tak to jsou slušný hodnoty na tenhle motor, klobouk dolů Stejně by mě zajímalo, kolik ten motor vydrží při tomhle zvýšení Upraveno Duben 23, 201114 r od Luďa necituj předchozí příspěvky
Březen 11, 201114 r Nazdar ľudia. Zaujala ma jedna vec v technickom preukaze a to že výrobca motora je udaný VOLKSWAGEN AG, DEU. Je to motor 1.2 TSI, 77kw. Nevyrábajú sa tieto motory iba v Čechách alebo ako to je? Dnes už jako výrobce vozu figuruje VOLKSWAGEN AG. Motor 1.2TSI se vyrábí ve dvou motorárnách: - Skoda Auto Mladá Boleslav - VOLKSWAGEN AG Salzgiter
Březen 12, 201114 r V techničaku je teda napsano výrobce - Skoda Auto Mladá Boleslav nebo - VOLKSWAGEN AG Salzgiter ? a liší se nějak kvalitou ? Upraveno Březen 12, 201114 r od zbek
Březen 14, 201114 r V techničáku najdeš kdo motor vyvinul (VW AG), v jaké ekonomické kolonii se vyrábí je věc jiná. Upraveno Září 4, 201114 r od DEFIANT necituj předchozí příspěvky
Duben 21, 201114 r Ahoj,v sobotu jsem byl na dni otevrenych dveri a tak jsem se tam na to ptal a u motoru co je tam vyrabeji mi jeden pracovnik rikal ze tech zmen je dost,pry tam jsou jine snimace,taky jiny prumer saciho potrubi,no proste pry dost
Duben 22, 201114 r Dyť už se to tu X-krát řešilo a je to pořád dokola.... jsou stejné.... Mají i identické označení mechanické části a 4. písmenkem je rozlišený výkon který je daný SW použité řídicí jednotky motoru CBZA 63kW CBZB 77kW U TDI je to to a samý CAYA 55 kW CAYB 66 kW CAYC 77kW A zas se může někdo za měsíc zeptat A ještě jednou Dyť už se to tu X-krát řešilo a je to pořád dokola.... jsou stejné.... Mají i identické označení mechanické části a 4. písmenkem je rozlišený výkon který je daný SW použité řídicí jednotky motoru CBZA 63kW CBZB 77kW U TDI je to to a samý CAYA 55 kW CAYB 66 kW CAYC 77kW A zas se může někdo za měsíc zeptat
Duben 23, 201114 r Dyť už se to tu X-krát řešilo a je to pořád dokola.... jsou stejné.... Mají i identické označení mechanické části a 4. písmenkem je rozlišený výkon který je daný SW použité řídicí jednotky motoru CBZA 63kW CBZB 77kW U TDI je to to a samý CAYA 55 kW CAYB 66 kW CAYC 77kW A zas se může někdo za měsíc zeptat A ještě jednou Dyť už se to tu X-krát řešilo a je to pořád dokola.... jsou stejné.... Mají i identické označení mechanické části a 4. písmenkem je rozlišený výkon který je daný SW použité řídicí jednotky motoru CBZA 63kW CBZB 77kW U TDI je to to a samý CAYA 55 kW CAYB 66 kW CAYC 77kW A zas se může někdo za měsíc zeptat mám spolužáka v konstrukci pohonů ve škodovce, tak jsem se ho ptal. nějaké minimální rozdíly jsou. blok motoru jakožto odlitek je totožný, ale určité prvky motoru má 77kW jiné- sání, řídící jednotka, použité materiály, .. zas tak málo toho není!
Duben 23, 201114 r Tak to už vypadá , že jiné motory konstruují a jiné prodávají a školí tak se budeme muset v úterý podívat do ETKA na sací potrubí CBZA A CBZB zdali mají rozdílná obj. čísla když jsou jiná, možná to vznese do případu jasno ... BTW: Měl jsem možnost vyslechnout na školení rozhovor člověka z vývoje, který si tak trošku stěžoval, že to co se dává do aut, není to TSI, které původně vivinuli neb bylo pro koncern příliš drahé a tak se támhle ušetřilo na materiálu, támhle se zvolil levnější dodavatel jednotek zapalování atd... a výsledek vidíme sami ....škubeto škytáto cvakáto
Duben 25, 201114 r co jsem se díval já tak je stejné sání, klapka, vstřikovače, a dál už jsem nehledal Ale je to tu pořád dokola
Duben 25, 201114 r co jsem se díval já tak je stejné sání, klapka, vstřikovače, a dál už jsem nehledal Ale je to tu pořád dokola no zkrátka 77 kW nemáš, takže tak... rozdíly mezi motory jsou, to je jisté. jak v materiálech, tak v řídící jednotce. trust me
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.