worm. Vloženo 7. Září 2010 Sdílet Vloženo 7. Září 2010 Zdravim, neviem ci to bude zrovna kvoli hudbe ale skusim. Po namontovani komplet hudby (predne kompa + sub + zos + zadne repra) mi oktavka rocnik 2002 1.8T zacala obcas robit cudnu vec. Kym je studeny motor tak sa mi zrazu rozsvietia tri kontrolky (rucna brzda, presmykovanie a este nejaka) tri krat mi zapipa palbny pc zhasnu budiky a potom sa zase rozjasnia do povodneho jasu, akoby mu zrazu chybala energia...cele je to otazka sekundy a vsetko sa potom vrati do normalu...takto priblizne 3-5 krat... neviete kde by mohol byt nejaky problem...samozrejme ze pred montazou autohifi sa nic take nedialo... dakujem za kazdu radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Září 2010 Sdílet Vloženo 8. Září 2010 zkontroluj dotažení všech kabelů na baterce (i pojistek na baterce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm. Vloženo 8. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2010 pravdepodobne to tam musi sediet na fest na svorkach, ze?...lebo kupoval som nove svorky (kvoli hudbe) a + kabel ma trosku volu, ze tam nedrzi uplne pevne, moze to bbyt kvoli tomu, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.