Standis Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 tak jsem konečně taky TÁTA máme Matýska 47 cm a 2,8 kg a všichni jsou zdravý a spokojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Gratuluji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Velká gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 gratulace nejvetsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 12. Září 2010 Sdílet Vloženo 12. Září 2010 velka gratulace k prckovi tato mamo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 tak Stando velká gratulace....a jestli jsi do teď něco nenaspal do zásoby....máš smůlu, již se min 2 roky nevyspíš :) ...drž se...hlavně ať je vše OK po zdravotní stránce jak u prcka tak i u maminy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Stando, jak jsem již psal do sms, gratulace veliká....hlavně to zdraví a ať Ti synáček dělá radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Gratulace k chlapákovi, pojede na svůj první sraz do Chaber?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 veeelka gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2010 tak Stando velká gratulace....a jestli jsi do teď něco nenaspal do zásoby....máš smůlu, již se min 2 roky nevyspíš :) ...drž se...hlavně ať je vše OK po zdravotní stránce jak u prcka tak i u maminy.... Marku, pomalu si zvykám, stačilo, když byla žena těhotná, tak mi tady každou noc hekala oba jsou zdravý a v pořádku. během pád dní mu budou sundavat podpůrný dýchání a pak sem dát hezčí fotky Gratulace k chlapákovi, pojede na svůj první sraz do Chaber?? na podzim asi ne, ale na jarní jo všem ostatním děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Taky gratuluji k prckovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2010 díky Míro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 já se taky ještě jednou přidávám, další příznivce okřídleného šípu a ženich pro mou dcerku. Zapitý je statečně, tak teď už bude dělat jen a jen radost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dix1 Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 (editace) Gratulace Editováno: 13. Září 2010, autor: Dix1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 13. Září 2010 Sdílet Vloženo 13. Září 2010 Doufám že tobě i mamině Matýsek vyřídil gratulaci, jak jsem mu psal velký gratulace taťuldo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2010 jj Jendo, vyřídil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2010 tak už dýcháme sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
omartinek Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 kluk jako buk jen tak dál, ať jsou brzy oba doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Krasnej chlapik, gratulace nejvetsi Standi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 15. Září 2010 Sdílet Vloženo 15. Září 2010 Tak ještě jednou GRATULACE, na škodahome to můžeme zapít jen by mě zajímalo co to měl malej na sobě za "TUNING"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2010 Jani děkuji, koukám, že tě tady poslední dobou potkávám často Díky Máro, to by jsme mohli, v pátek bych tam chtěl být. tuning už od mala ne, narodil se o měsíc dřív, tak neměl uplně dovyvinutý plíce, slepovaly se mu plicní sklípky, ale dýchal sám, tak byl chvilku na podpůrným dýchání, aby pěkně dorostly, ale už má vše sundaný a co nevidět, bude u mámy, tipuji už od zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2010 tak už jsem dneska konečně přivezl rodinku z porodnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Září 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2010 tak nějaký aktuální foto zatím mám jen, kde pořád spí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 28. Září 2010 Sdílet Vloženo 28. Září 2010 To je svištík poved se vám rodino Naše málá první 3měsíce buď jedla nebo spala.Teď se naučila na bříško,ale zpět už neumí tak pak prská a povřískává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.