Červen 22, 201213 r Modry rucicky z R36 by octave taky slusely jak jsem zkousel Na fotce to sviti hodne svetle modre, ale v realu je to sytejsi modra.
Červen 23, 201213 r Přesně takhle bych si to u mě taky tak představoval !!! Ale na to přijde až v zimě
Červen 23, 201213 r Přesně tak, teď mám hodně práce venku okolo baráku a tak. V zimě neni do čeho píchnout krom házení sněhu !!! Chci se tě zeptat co vše obnáší změnit podsvit maxidotu na modrou ? Má to tu člen Amogh takže vím že to jde http://forum.skodahome.cz/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=49348
Červen 23, 201213 r zdravim chlapy prosim nema nekdo foto zapojeni diod nebo foto budiku uz novejsi jak tam sou poskladany diody dik moc vsem prehodil sem si nekde diodu a uz nemuzu najit ktera to je
Červen 24, 201213 r Přesně tak, teď mám hodně práce venku okolo baráku a tak. V zimě neni do čeho píchnout krom házení sněhu !!! Chci se tě zeptat co vše obnáší změnit podsvit maxidotu na modrou ? Má to tu člen Amogh takže vím že to jde http://forum.skodaho...attach_id=49348 Jo, modry Maxidot jsem tu zahlid, ale sam jsem se do toho nepoustel. Nemam budiky s maxidotem navic na testovani, a dokud si neco nevyzkousim bokem, tak se do ostrejch budiku nevrtam.
Červen 24, 201213 r zdravim chlapy prosim nema nekdo foto zapojeni diod nebo foto budiku uz novejsi jak tam sou poskladany diody dik moc vsem prehodil sem si nekde diodu a uz nemuzu najit ktera to je Cemu rikas novejsi budiky??
Červenec 30, 201213 r diody budou vzdy jen 3 v serii, takze to bude jedna z tech co ti nesviti, kdyz na ni budes merit napeti, tak to bude ta, na ktery bude vyssi nez na zbylych ledkach
Srpen 14, 201213 r No, rekl bych, ze jich v serii bude vic nez 3, jelikoz spodni displeje jsou napojeny na velky ciferniky (stalo se mi, ze sem otocil jednu LEDku a nesvitil cifernik vc. displeje
Srpen 17, 201213 r Nevite nekdo jaky piny na kterym konektoru u budiku z Fabie I i II jsou pro napajeni podsviceni? G4 mam, Octavia I mam, Toledo/Leon 1M mam, ale Fabii jsem nikde nenasel. Jde mi o to abych mohl vyzkouset podsviceni doma a nemusel behat do auta.
Září 24, 201212 r Taky už bych zachvili se měl zajímat o to "jak na to" zima za dveřmi tak ať jsem připravenej
Říjen 30, 201212 r Hezke! Ja mam kombinaci bila/oranzova, ale tohle je spis do cervena, ze jo? Doladil jsem tlacitka, voltmetr a radici paku : http://miradata.cz/galerie/auto/
Říjen 30, 201212 r Ano, je to kombinace červená - bílá. Tohle je zatím prototyp. Celé to skladam z SMD LED a dělám si vlastní desky. Předělat climatronic je hračka, tohle je o dost těžší, když to má nějak vypadat.
Prosinec 27, 201212 r Vedeli by ste mi poradit, chystam sa nahodit podsvietenie spodne na vsetky dvere aby sa dalo vydiet kam stupate pri vystupovani. Predne su mi jasne napojim ich zonsvetielok v dverach ale vzadu netusim, nemam tam elektricke okna. Odkial potiahnut napajanie?
Prosinec 28, 201212 r Čau borci, najde se tady někdo z okolí Znojma, popř. Brna na kompletní přesvícení interiéru v mé O1 - budíky, volant, klimatronic, okna, rádio, prostě celé ?? Cenu respektuji ;-)
Prosinec 28, 201212 r Pres brno jezdim celkem pravidelne cca 1x mesicne (na vikend tam a pak zpatky). Mohli by sme se domluvit tak, ze bys mi do Brna dovezl uz vyndany dily, ja je pres vikend predelam a v nedeli cestou zpatky opet do brna privezu.
Prosinec 28, 201212 r no ale já nemám možnost to rozebrat a dovest :-( kurňa, co teď ??? Přibližná cena by byla asi kolik prosím Tě ? Upraveno Prosinec 29, 201212 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!!
Leden 29, 201312 r Chlapci mam k vam otazku dokazem prepajkovat maxidot ??? viem pajkovat SMD ledky uz som spravil par pristrojoviek ale bolo mi odporucane prepajkovat maxik alebo dat novy pretoze ked jazdim dlhsie s auto zacne mi vynechavat maxik ked je auto studene vsetko pekne ukazuje ... a budiky s maxidotom som este nemal rozobrate ... diki moc ...
Leden 30, 201312 r Na jakym aute? Ja to delal jen na Octavii. Problem je v tom, ze moznosti barvy jsou jen zluta nebo cervena, jiny barvy nejdou
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.