Přejít na obsah

vzpomínka -foto Skodahome sraz Chabry 2010


Sejis

Doporučené příspěvky

Tak tady máme letošní patrně jednu z posledních šancí se sejít a pokecat a v při již klasickém pohodovém srazu v campu Praha8 Chabry a je to sobota 9.10.2010

Bylo dobrým zvykem,že nás přijelo poměrně hodně a byla to fajn akcička,tak co vy na to??? kdo přijede :);)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

dtto,jak jsem již psal v hospodě,příjemné uvolněné velmi příjemná,leč krátká sobota,jsem rád,že jsem nové tváře-pohodáře Martina a Johana ,včetně dámských doprovodů :)

díky všem učastníkům :palec2:

v krátké době dodám fotečky,jako ostatně vždy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, i my jsme dojely domu asi v 19.30 ale hned jsem šel spláchnout prach..-_- tak píšu až ted. Jinak Všem díky za pochvalu zákusků:wub:, a jsem rád že jsem poznal o5 nové lidi, Lany, Sejis , Johan, ptz "nějaké plyšáky " už zná kde kdo!! ( Liborek promine).:palec2: a už ať je 2 denní sraz na moravě a propláchnem tubky!! Zdarví Vás Martin.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar a sílu sokolíci.Nezbývá mi než souhlasit s výše uvedeným.Počasí nám vyšlo a rád jsem Vás zase po dlouhé době viděl.Marťas pochvala panimámě za dobrůtky.

Lidičky už teď se těším na dalšího scuka.

Jahan a Karel:pánové bylo mi ctí Vás poznat konečně osobně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A hoj pánové a zúčastněné dámy, které byly milou ozdobou srazu. Bylo to super a i počasí nám přálo. Zase se potvrdilo, že stojí za to si udělat byť na chvíli čas a zajet pokecat. Těším se na další sraz, alespoň se stejnou, ale třeba i vyšší účastí. :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

My sme s Péťou dorazili domu před půlnocí,byli sme ještě v praze fandit jejímu bráchovi na ligovém zápase ve volejbalu.Sraz byl jako vždy super a sem rád,že sem poznal nové tváře.Martine i za mě pochval drahej polovičce zákusky,byli vynikající.Nezbejvá než se zase těšit na další setkání spartou pohodářů v supech.Už aby bylo jaro :palec2: Mějte se fajn

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.....no vidím,že krom Víti jsem nikdo fotky nedá,tak ted už mám trochu času a dát sem malou reportáž a pár foteček :)

co říci,co ještě nebylo řečeno-napsáno,účast na letošní nezájem byla slušná a tak krom nových sympatických tváří a pohodářů Martina 35 a Johana včetně dámských doprovodů zde byli všichni "staré-opory"našeho "klubu"na které je vždy spolehnutí a jezdí po léta na srazy po celé ČR

počasí na přicházející podzim vyšlo 1A a nálada 1A a tak to mohlo začít,jak jinak,než společnou fotečkou a některých opor právě na vycházce z nedaleké PL -BOHNICE :smich:lol po skončení akce byl vrácen na PLYŠOVÝ PAVILON 33 :smich:

post-210-032858200 1287387734_thumb.jpg

post-210-020331000 1287387775_thumb.jpg

post-210-072082600 1287387815_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kájo prosím tě,určitě něco vymyslíme a motokáry jsou velmi příjemný relax spojený s obídkem a pokecem o wíkendu a to bych viděl v průběhu listopadu ,začátkem prosince..............jak bude chut a nálada,myslím,že klasická sestava se sejdeme :):palec2:

Pokud se ptáš na akci spojenou s konzumací alkoholických nápojů a pochutin a laskomin,tak zcela určitě udělám vánoční besídku u nás na Viktorce :palec2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ááááááááááá do prde.. Viktorka. :smich:

Jinak Jirko, reportáž jako vždy na jedničku. :specool:

Karle: ty by jsi jel motokáry? :crutch: To nepřipustím, nechci bejt nejstarší v klubu superbů. Rad jsem ti to přenechal. Jedině jen jako kouč a technický dozor. Pak to beru a těším se dopředu. :)

Editováno: , autor: riba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...