Publikováno Září 23, 201014 r Behem jizdy jak se karoserie auta krouti,tak hlavne na nejake nerovnejsi silnici mi vrze jakoby gumove oblozeni na zadnich levych dverich. Nemuzu prijit na to odkud presne to vychazi a bojim se to namazat nejakym olejem,abych tu gumu do budoucna neposkodil. Mate s tim nekdo nejake zkusenosti?? Dik za radu
Září 28, 201014 r Člověče tohle nám začalo teď u VW Polo u manželky, nejdřív na jedné straně a teď to jde ze všech dveří, jak auto jede po nerovnostech a kroutí se kastle, cvaká a vrže ze všech dveří...zajimavé ale, že při stažených oknech dolu to prakticky nedělá. Budeme to muset fláknout do servisu, ať se soudruzi vyjádřej...
Říjen 1, 201014 r Autor Ty jo,ze by vrzaly okna pri dovreni??... To se mi nejak nezda... Jeste jsem se nedostal k tomu namazani te gumy,tak pak dam vedet
Říjen 1, 201014 r Autor Ty jo,ze by vrzaly okna pri dovreni??... To se mi nejak nezda... Jeste jsem se nedostal k tomu namazani te gumy,tak pak dam vedet
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.